Bezoek ons op de Aqua Nederland Vakbeurs én de Rioleringsvakdagen... tegelijk!

6-mrt-2015 9:45

Van 17 tot en met 19 maart a.s. vindt in de Evenementenhal in Gorinchem weer de Aqua Nederland Vakbeurs plaats. Tegelijkertijd met de Rioleringsvakdagen! Tijdens deze jaarlijks terugkerende beurzen ontmoeten ondernemers en relaties uit de water- en rioleringsbranche elkaar. Deze vakbeurzen zijn daarmee op nationaal niveau hét trefpunt van iedereen die werkzaam is in o.a. watermanagement, -behandeling en -technologie en riolering. Als leverancier van kunststof leidingsystemen en meet- en regelsystemen mogen wij op beide vakbeurzen natuurlijk niet ontbreken. U vindt ons precies op de scheiding, op stand 193.

Marktspecifieke veelzijdigheid

De Aqua Nederland Vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met de Rioleringsvakdagen. Voor ons een mooie gelegenheid om onze veelzijdigheid te laten zien. Want met systemen voor zowel ondergrondse als industriële toepassingen zijn we binnen de watermarkt van alle markten thuis. Daarom hebben wij gekozen voor een stand precies op de grens waar de Aqua Nederland Vakbeurs overgaat in de Rioleringsvakdagen. Binnen onze stand ziet u ook een tweedeling qua producten voor elk specifiek marktgebied. 

Industriële kant

Aan de kant van de Aqua Nederland Vakbeurs vindt u onze producten voor industriële toepassingen zoals geautomatiseerde afsluiters en ons meet- en regelprogramma. 

Ondergrondse kant

Aan de kant van de Rioleringsvakdagen vindt u onze producten voor ondergrondse toepassingen zoals onze grote maten PE ELGEF Plus fittingen, Topload zadels en natuurlijk onze MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen.

Georg Fischer op de Aqua Nederland Vakbeurs / Rioleringsvakdagen

Bezoek ons op stand 198

Bent u van plant de Aqua Nederland vakbeurs óf de Rioleringsvakdagen te bezoeken? Vergeet dan niet een kijkje bij ons te nemen. U bent van harte welkom op stand 198!

Terug