Aquatech Amsterdam 2013, het aftellen is begonnen, het opbouwen gestart!

1-nov-2013 16:18

Nog welgeteld drie dagen tot het startsein gegeven wordt voor de meest in het oog springende vakbeurs ter wereld op het gebied van proces-, drink- en afvalwater technologie. Van 5 november t/m 8 november staat de Amsterdam RAI geheel in het teken van water. Het aftellen is daarmee officieel begonnen en het opbouwen kan worden gestart.

In de startblokken

Natuurlijk staan wij, als vooraanstaand leverancier van leidingsystemen voor uiteenlopende watertoepassingen, al volledig in de startblokken om deel te nemen aan de Aquatech Amsterdam 2013. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij al vanaf gisteren druk aan het werk zijn om onze stand op te bouwen op dit waterevenement van wereldniveau. http://ow.ly/i/3A7kk

Onze ‘water’experts staan voor u klaar

Vanaf dinsdag 5 november 10:00 uur heten wij u van harte welkom op onze stand op de Aquatech Amsterdam (01.412). Tijdens de beurs staan onze ‘water’experts voor u klaar en nemen zij u mee langs onze waterkringloop en de daarbij behorende oplossingen voor o.a. waterbehandeling, transport, filtratie, reparatie en meer. 

Fitterijwedstrijden

Maar er is meer. Net als vorig jaar komt u ons ook weer tegen op de Fitterijwedstrijden, die in samenhang met de Aquatech en het Koninklijk Nederlands Waternetwerk worden georganiseerd. Na afloop van de wedstrijden reiken wij de door ons gesponsorde hoofdprijs uit aan het winnende team.

Genoeg redenen dus om de Aquatech Amsterdam 2013 te vereren met een bezoekje. Wij zien u graag 5, 6, 7 of 8 november op onze stand 01.412 voor een kopje koffie en een goed gesprek!

Kijk voor meer informatie over uw bezoek aan de Aquatech Amsterdam op: http://www.aquatechtrade.com/AmsterdamEn/visitors/Pages/Uw-bezoek.aspx

Terug