Aqua Nederland 2014: van vuil naar schoon!

28-feb-2014 9:30

Van 18 tot en met 20 maart a.s. vindt in de Evenementenhal in Gorinchem weer de jaarlijkse Aqua Nederland vakbeurs plaats in combinatie met de Rioleringsvakbeurs. De Aqua Nederland vakbeurs is dé beurs op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. Een beurs dus waar Georg Fischer Piping Systems zeker niet mag ontbreken.

In het oog vallende noviteiten

Met onze nieuwe Ultrasone niveaumeter, die u op onze stand kunt aanschouwen, krijgt niveaumeting een nieuwe dimensie. Dankzij een uitstraalhoek van 5-6° kan ook in smallere tanks goed gemeten worden. Voor een uitgebreide productbeschrijving zie ook www.uwautomationleverancier.nl.

Daarnaast laten we twee noviteiten zien waar u niet omheen kunt: onze nieuwe metalen vlinderklep 038 en ons PE ELGEF Topload systeem. Beide productgroepen bieden oplossingen tot buismaat DN2000.

Van vuil naar schoon op stand 211

Met al deze noviteiten, en natuurlijk ook met onze andere producten voor waterbehandeling, bieden wij u een totaaloplossing voor uw waterbehandelingsysteem van vuil naar schoon water! Gebuiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Komt u naar de Aqua Nederland vakbeurs? Vergeet dan niet ons een bezoek te brengen. U vindt ons op standnummer: 211

De beurs bezoeken?

Vraag gratis kaarten aan via: www.evenementenhal.nl/aquario-go

Terug