Amsterdam RAI wilde haar koelinstallatie renoveren. Ze vroeg advies, koos ons COOL-FIT systeem en zette een aanbesteding uit

20-jan-2015 10:00

Advies vooraf, theoretische en praktische instructie van uw medewerkers en actieve projectbegeleiding tot het project succesvol is afgerond. Is dit de bijdrage die u graag ziet van uw leverancier? Dan is GF uw partner! BAM Techniek in Amsterdam en GF werken nauw samen aan dit project bij de Amsterdam RAI.

COOL-FIT in koelinstallatie Amsterdam Rai

Eén koelinstallatie met koppelleiding

Amsterdam RAI gebruikt meerdere koelinstallaties om de verschillende hallen te kunnen koelen. Toen in 2013 enkele koelinstallaties aan vervanging toe bleken, greep projectleider Harry van Fruchten van Amsterdam RAI, de kans om het hele systeem te laten doorrekenen. Daar rolde onder andere het advies uit om een koppelleiding aan te brengen. Met dat advies in de hand liet Van Fruchten verschillende installateurs een plan van aanpak maken, met een daarbij horend prijskaartje. Kernpunten waren voor de RAI: een duurzaam kwaliteitssysteem, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle installatie.

Geen staal, maar voorgeïsoleerd PE

Door de hoogwaardige afwerking en snelle verwerkingsmogelijkheden viel het COOL-FIT PE Plus systeem in het oog. Een systeem dat zijn kwaliteit intussen wereldwijd bewezen heeft. Het genoot daarom de voorkeur boven andere aangeboden systemen in staal of kunststof met na-isolatie. BAM Techniek, bekend met verschillende GF materialen won de aanbesteding. Toen bleek dat GF Piping Systems bovendien hulp bood bij het engineeren van de leiding, de logistiek, het scholen van de installateurs en kwaliteitsborging van de verwerking, was de deal tussen Amsterdam RAI, BAM Techniek en GF Piping Systems snel gesloten.

Wordt ons succes ook uw succes?

Ons COOL-FIT systeem is voor indirecte koeling de sleutel tot succes: hoogwaardige materialen, snelle verwerking, geen koudebruggen, geen condensvorming noch oxidatie, dus minimaal onderhoud. Zo'n kans kunt u bijna niet laten lopen! 

Bekijk het filmpje over het project bij de Amsterdam RAI. Meer informatie over deze en andere referentieprojecten vindt u via www.cool-fit.nl.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een monster aan, of neem contact met ons op voor een afspraak en adviesgesprek

Terug