Alles uit één hand tijdens de VSK 2014

17-jan-2014 10:30

Bent u voornemens om in de week van 3 tot 7 februari een bezoek te brengen aan de VSK in de
Jaarbeurs in Utrecht? Vergeet dan niet ons te bezoeken in hal 7, op stand nummer E 084. Want wij hebben heel wat voor u in petto!

Compleet assortiment leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties

Op de VSK 2014 presenteren wij u ons complete assortiment leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties. Wij leveren namelijk alle benodigde installaties voor de woning- en utiliteitsbouw, alles uit één hand! Zo hebben wij onze leidingsystemen opgedeeld in 4 verschillende groepen, te weten: klimaat, sanitair, koudetechniek en binnenriolering. En daar leggen wij u graag alles over uit tijdens de VSK 2014.

Kunststof leidingsystemen voor een groot wooncomfort

Met onze systemen INSTAFLEX, iFIT, COOL-FIT en twee gloednieuwe systemen PP-R en Silenta bieden wij u een totaaloplossing voor alle toepassingen op het gebied van klimaat, sanitair, koudetechniek en binnenriolering in gebouwen. Kunststof leidingsystemen voor een groot wooncomfort, door u razendsnel te installeren, met veel voordelen en commercieel zeer aantrekkelijk. Dat moet een bezoekje waard zijn!

Meld u GRATIS aan en bezoek onze stand!

Bezoek ons op de VSK en wij laten u graag alle 4 de groepen leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties uitgebreid zien. Meld u GRATIS aan als bezoeker en dan verwelkomen wij u graag op onze stand in hal 7, op stand nummer E 084.

Terug