Alle oplossingen voor de waterkringloop, van zuivering tot aan afvalwater - Aquatech Amsterdam

4-okt-2013 9:00

Voorbereidingen voor de Aquatech Amsterdam 2013 zijn alweer in volle gang! Op stand 01.412 maakt u weer kennis met de wereld van GF Piping Systems.

De waterkringloop

Wat u kunt verwachten? Al onze oplossingen voor de gehele waterkringloop, van zuiveringsinstallaties tot aan afvalwater: waterbehandeling, transport, filtratie, reparatie en nog veel meer. 

Enkele van de hoogtepunten op onze stand op de Aquatech zijn onze Georg Fischer Waga N.V. grootbereik MULTI/JOINT 3000 Plus koppelingen in de maten DN350 en D400 en ons nieuwe ELGEF Plus Topload aftakzadel, beiden gericht op de grotere diameter leidingen. Hiermee laten wij u zien dat onze oplosisngen voor de waterkringloop reiken van de kleinste tot aan de grootste diameters. In water, gas en indusrtiële toepassingen.

MULTI/JOINT 3000 Plus DN350 en DN400

De grootbereik universeel koppelingen MULTI/JOINT 3000 Plus in DN350 en DN400 zijn de ideale oplossing voor al uw water en gas netwerkverbindingen in grote diameters! Dankzij de unieke eigenschappen van de MULTI/JOINT 3000 Plus bent u in staat te besparen op kostbare installatietijd, uw voorraad te reduceren en de flexibiliteit van uw installateurs te verhogen. De MULTI/JOINT 3000 Plus in DN350 en DN400 is net als zijn kleinere broertjes en zusjes geschikt voor alle buismaterialen dankzij een uniek afdichtingsysteem.

ELGEF Plus Topload systeem

Een ander belangrijk hoogtepunt op onze stand is het unieke ELGEF Plus Topload zadel. ELGEF Plus Topload is gebaseerd op het bewezen betrouwbare ELGEF Plus elektrolassysteem  en een uniek nieuw systeem speciaal voor de allergrootste diameters PE. Met ELGEF Plus Topload bent u namelijk in staat aftakkingen te maken op zeer grote diameters PE van d315 tot maar liefst d2000 mm. U kunt ELGEF Plus Topload inzetten voor al uw aanboorwerkzaamheden in water, gas én industriële installaties.

In het nieuws

In het WaterWorld magazine van augustus 2013 vindt u een uitgebreid artikel over onze deelname aan de Aquatech Amsterdam.

Terug