ACHEMA 2015 in de Messe Frankfurt, dé beurs voor de chemische proces industrie

12-jun-2015 9:00

15 juni start de jaarlijkse ACHEMA in de Frankfurt Messe. De beurs waar wereldwijde kennis op het gebied van de chemische proces industrie bijeenkomt. GF Piping Systems kan hier natuurlijk niet ontbreken. En speciaal voor onze Nederlandse relaties is onze eigen Market Segment Manager CPI (Chemische Proces Industrie) er ook!

GF Piping Systems op de ACHEMA 2015

Genoeg te zien

GF Piping Systems staat met haar stand op de ACHEMA in hal 8, nummer E64. Daar tonen we onze leidingsystemen voor chemische toepassingen en voor de waterbehandeling. Naast onze leidingsystemen laten we ook ons automation programma zien met sensoren, aandrijvingen en afsluiters. Kortom, genoeg te zien en te beleven.

Wij zijn er, u ook?

Onze eigen Market Segment Manager CPI (Chemische Proces Industrie) Gerrit Proper staat u graag te woord tijdens de ACHEMA op 15, 16 en 17 juni. Wij nodigen u daarom van harte uit deze internationale, toonaangevende beurs te komen bezoeken. Wilt u de beurs bezoeken? Reageer dan nu voor gratis toegangskaarten. Neem daarvoor contact met ons op of bel 0578-678222. 

GF Piping Systems op de ACHEMA 2015
Terug