GF producten ook in 2BA: zoek ons op!

10-jan-2017 8:00

Hebt u ons gemist in één van de meest gebruikte productdatabases van de installatiebranche? Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf 1 januari 2017 zijn ook wij erbij en vindt u onze producten in 2BA. Toegankelijk, actueel en ETIM geclassificeerd.

GF producten ook in 2BA: zoek ons op!

U vindt onze producten in 2BA, dat is handig

Eén database waar u met uw eigen software uniforme productdata uit kunt halen, klinkt als handig. Dat is het ook, want met 2BA beschikt u altijd over de meest actuele productinformatie van alle aangesloten leveranciers in de installatiebranche. De 2BA database is ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé standaard in artikelclassificatie binnen de bouw- en installatiesector. Nog handiger is het dat u sinds dit jaar ook onze producten hierin terugvindt.

24.000 GF producten in 2BA, dat is gemakkelijk

In 2BA vindt u maar liefst 24.000 producten van ons. Niet alleen artikelnummers en prijzen, maar ook productomschrijvingen, GTIN/EAN codes, ETIM classificering, kortingsgroepen, maatvoeringen, volumes, gewichten, verpakkingseenheden en andere relevante productdata. Informatie die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld calculatie, engineering of uw bestellingen. Ook wanneer u een koppeling met uw eigen website wilt maken om data te publiceren, kunt u 2BA gebruiken. Wij maken het u graag gemakkelijk!

Meer informatie over 2BA?

Wilt u meer weten over onze deelname aan 2BA en welke producten van ons u hierin terugvindt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug