Over hoe u corrosie voorkomt in (gekoeld) waterleidingsystemen van kunststof

18-sep-2018 8:00

Dat de techniek verandert, dat weet u. En veranderingen hebben impact, ook dat is bekend. Kunststof als basis voor uw gekoeld waterleidingsysteem is zo’n verandering, waar u de gevolgen misschien niet helemaal van overziet.

Corrosie voorkomen in (gekoeld) waterleidingsystemen van kunststof

Zuurstofdichtheid en het voorkomen van corrosie

Waar voorheen voornamelijk overal dezelfde materialen werden gebruikt in een systeem, zien we tegenwoordig steeds meer een mix van verschillende materialen. Dit vergt uiteraard een andere manier van installeren. Maar ook anders denken over bijvoorbeeld zuurstofdichtheid en het voorkomen van corrosie

Corrosie voorkomen in gekoeld waterleidingsystemen van kunststof is niet moeilijk

Elke afzonderlijke installatie vergt namelijk een eigen, doordachte oplossing, waardoor u corrosie buitenop en binnenin uw systeem op afstand houdt. En die oplossing is dichterbij dan u denkt. Want corrosie voorkomen in gekoeld waterleidingsystemen van kunststof is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

Exclusieve ontbijt-kennissessie

Tijdens een exclusieve ontbijt-kennissessie slaan drie partners (te weten; Rensa, Spirotech en GF) de handen in één om u meer te vertellen over dit onderwerp. We kijken gezamenlijk naar de laatste technische mogelijkheden, die ervoor zorgen dat u kostbare schade aan uw systeem en zelfs claims in de toekomst gemakkelijk kunt voorkomen.

Wilt u mee praten over dit onderwerp?

Wilt u mee praten over dit onderwerp? Dan nodigen wij u graag van harte uit voor één van de drie ontbijt-kennissessies. Meer informatie over het programma en waar u zich kunt aanmelden vindt u via https://www.rensa.nl/corrosie

Meepraten? Meld u vandaag nog aan!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug