Wij bieden steun aan organisaties die zich inzetten voor de toekomst van onze kinderen, ook dat is MVO

8-mrt-2017 8:00

Het leven van een kind een stukje fijner maken. Dat is iets waar wij ons graag voor inzetten. In het kader van MVO mochten wij het Ronald McDonaldhuis Zwolle en Stichting Feestneus uit Apeldoorn verblijden met een cheque. Beide organisaties zetten zich in om het leven van kinderen in moeilijke situaties aangenamer te maken. Kinderen hebben immers de toekomst.

Wij bieden steun aan organisaties die zich inzetten voor de toekomst van onze kinderen, ook dat is MVO

Het Ronald McDonaldhuis Zwolle

GF steunt het Ronald McDonaldhuis Zwolle

Wanneer een kind ziek is en (langdurig) in het ziekenhuis moet verblijven, dan is er niets zo om als ouder en kind dichtbij elkaar te zijn. Het Ronald McDonaldfonds maakt dit mogelijk en biedt ouders, broertjes en zusjes van het zieke kind een huiselijke plek dicht bij het ziekenhuis. Ronald McDonaldhuizen bestaan volledig dankzij giften en de inzet van vrijwilligers. Elke vorm van steun om gezinnen zo’n plek te kunnen bieden, is dus welkom. Daarom steunt GF het Ronald McDonaldhuis Zwolle financieel. Zodat de kinderen die in het ziekenhuis van Zwolle verblijven, hun meest dierbaren dichtbij zich hebben.

Stichting Feestneus Apeldoorn

GF steunt Stichting Feestneus Apeldoorn

Wist u dat meer dan 60.000 kinderen in Nederland hun verjaardag niet vieren? Vanwege een gebrek aan financiële middelen thuis, kunnen zij niet trakteren op school of vriendjes uitnodigen op hun feestje. Stichting Feestneus is er voor deze kinderen en biedt kinderen uit bijstandsgezinnen een speciale verjaardagsdoos, zodat ook zij onbezorgd hun verjaardag kunnen vieren. Omdat wij vinden dat elk kind het recht heeft op iets simpels als het vieren van zijn of haar verjaardag, steunt GF dit doel met een financiële bijdrage. Zodat geen enkel kind om financiële redenen buiten de boot valt. 

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug