Zoekt u naar een oplossing voor corroderende sensoren, afsluiters en leidingen in uw systeem? Kom dan naar de WoTS

12-sep-2014 9:00

Met kunststof geen corrosie. Dat is het thema waar wij u tijdens de WoTS graag alles over uitleggen. Kom naar standnummer 11B056 en maak kennis met ons pakket aan ‘Automation’ producten. Want met onze automation oplossingen voor kunststof leidingsystemen hebt u geen last van corrosie.

Innovatie: nieuwe drukregelventielen

Tijdens de WoTS tonen wij o.a. onze laatste innovatie: een nieuwe serie kunststof drukregelventielen, bestaande uit drukreduceerventielen en drukhoudventielen. Deze zijn leverbaar in de materialen PVC-U, PVC-C, PP-H en PVDF. De drukregelventielen hebben een compact ontwerp en zijn geheel uit kunststof. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, betrouwbaar en zeer veilig. Kortom een innovatie die best wat aandacht verdient en die voor u de moeite waard is om te komen bekijken.

Niveaumeters: no cure, no pay

Naast onze nieuwe drukregelventielen, tonen wij u ook graag ons complete aanbod aan niveaumeters. Ter kennismaking doen we u op de beurs een prachtig ‘no cure, no pay’ aanbod. Nieuwsgierig wat deze actie inhoudt? Kom naar onze stand nr. 11B056 en ontdek uw voordeel.

Terug