Snelle installatie met de voorgeïsoleerde koelleidingsystemen van GF!

23-apr-2019 10:15

Op 14 tot en met 16 mei 2019 vind de Installatie Vakbeurs plaats in Gorinchem. Op dé beurs voor installatietechniek én elektrotechniek komen installatieprofessionals uit alle onderdelen van de branche samen. Van klimaat tot aan elektro. Op de vakbeurs worden de twee krachten gebundeld en staat De Installateur van de Toekomst centraal!

De ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche volgen elkaar namelijk in een rap tempo op. Ook de rol van de installateur is aan het veranderen. Daarom delen wij graag onze kennis!

Installatie vakbeurs 2019

Hoe bereidt u zich voor op de toekomst?

Tijdens de Installatie Vakbeurs duikt u in de toekomst van uw vakgebied. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe gaat u zich hierop voorbereiden? De Installateur van de Toekomst beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s: Efficiënt werkenDuurzaamheid en ​Digitalisering.

Daarnaast is dit dé beurs om nieuwe contacten op te doen in de branche in Nederland. Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo kun je tijdens deze dagen bestaande relaties versterken en op een ongedwongen manier nieuwe relaties ontmoeten.

Een systeem vol voordelen: COOL-FIT 2.0

COOL-FIT 2.0

Met dit voorgeïsoleerde kunststof leidingsysteem installeert u 50% sneller t.o.v. traditionele leidingsystemen. Bovendien is het systeem 100% corrosie- en condens vrij én bespaart u tot 30% meer energie.

Het COOL-FIT 2.0 programma bestaat uit buizen d32/D75 tot en met d140/D200. Het systeem laat zich door middel van een elektrolasverbinding razendsnel en betrouwbaar verbinden. Daarnaast zijn er aansluitstukken naar andere systemen of materialen beschikbaar! Heeft u grotere maten? Geen probleem, met COOL-FIT 4.0 groeit uw bereik tot d450.


Ontdek wat COOL-FIT u te bieden heeft!


U bent van harte welkom!

Elke dag tussen 13.00 en 21.00 uur kunt u ons vinden bij stand H.127 in hal 1. Wij staan voor u klaar om al uw vragen over ons unieke leidingsysteem te beantwoorden. Vergeet bij het registreren niet uw registratiecode: 71918010.


Zorgen dat u klaar bent voor de toekomst?


Terug