Paardrijden met een beperking met hulp van Ros Beyaert!

18-apr-2019 16:15

EPE / april 2019 – In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil Georg Fischer haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door een (financiële) bijdrage te leveren aan lokale of regionale initiatieven en aan goede doelen. De Stichting ’t Ros Beyaert is één van de goede doelen die een cheque van het bedrijf in ontvangst mocht nemen.

't Ros Beyaert

Wanneer je dol bent op paarden, maar door je beperking niet in staat bent deel te nemen aan de paardensport, dan kun je terecht bij Stichting ’t Ros Beyaert. Deze stichting maakt het voor mensen en kinderen uit Epe en omgeving, die een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben, mogelijk om paard te rijden. Vrijwilligers van de stichting zetten zich samen met (para)medici dagelijks in voor deze mensen waardoor ze groeien in hun zelfvertrouwen wat van grote therapeutische en sociale waarde is. Ook als de beperking niet direct zichtbaar of merkbaar is, kan paardrijden een enorme groei in zelfvertrouwen opleveren. Daarnaast genieten ze gewoon volop!

IMG_2057website klein

Alleen mogelijk dankzij donaties

De stichting beschikt over haar eigen pony’s en hulpmiddelen die aangepast rijden mogelijk maken. Om dit mooie werk te kunnen blijven doen, zijn donaties nodig. Donaties die niet alleen rechtstreeks ingezet worden om vaste kosten voor stalling, voeding en verzorging van de pony’s, hulpmiddelen, onderhoud en huur van de manege te kunnen financieren, maar ook de aanwas van nieuwe pony's. 

“Omdat wij als GF vinden dat paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk moet blijven, steunen wij 't Ros Beyaert“, liet de directie weten. Diana Vruggink mocht namens het bedrijf een cheque ter waarde van 500 euro overhandigen.

IMG_2066website


Terug