Voor de bouw van ons nieuwe pand kozen wij bewust voor lokale uitvoerders, ook dat is MVO

31-okt-2017 8:00

Naast dat we als organisatie regelmatig goede doelen steunen, dragen we ook de ondernemer in onze regio een warm hart toe. Wij kozen voor de sloop, bouw én inrichting van het nieuwe bijgebouw aan de Lange Veenteweg voor lokale uitvoerders. Daarmee bouwen wij letterlijk, ook regionaal, aan onze toekomst.

Voor de bouw van ons nieuwe pand kozen wij bewust voor lokale uitvoerders, ook dat is MVO

MVO: kiezen voor lokale uitvoerders

In 2016 werd er druk gesloopt en gebouwd aan de Lange Veenteweg in Epe. In het kader van MVO besloten we om het werk door lokale uitvoerders uit te laten voeren. Busjes uit de regio reden af en aan ons terrein op, om te werken aan de realisatie van een nieuw bijgebouw.

MVO: People, Planet en Profit

In het kader van de 3 P’s uit ons MVO beleid (People, Planet en Profit) willen wij als organisatie een positieve bijdrage leveren aan de lokale economie. Dit doen we door te kiezen voor personeel, diensten, goederen en materieel uit de regio. Zo investeren wij direct in onze eigen gemeenschap.

MVO: investeren in een duurzame regio

“Als bedrijf investeren we in het kader van MVO in een duurzaam voortbestaan van onze regio. Daarbij gaat het om werkgelegenheid, leefbaarheid, maar ook milieu. Want met een lokale aanbieder beperk je bijna altijd ook het aantal verkeersbewegingen”. Aldus Mels Huisman, QA Manager bij GF in Epe.

MVO: bouwen aan onze toekomst

Het nieuwe gebouw is inmiddels in gebruik genomen. Voorzien van LED-verlichting, hoogrendementsisolatie en voorbereid op duurzame energiewinning, maakt het tot een gebouw, dat aan alle duurzame uitdagingen van de toekomst tegemoet komt. GF neemt dus niet alleen haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te kiezen voor lokale leveranciers, maar ook door duurzaam te bouwen. Wij noemen dat bouwen aan onze toekomst!


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug