Vind de juiste lasmachine snel en eenvoudig met onze online zoekmachine voor stomp- en moflasmachines

8-mrt-2017 8:00

Na het grote succes van onze afsluiterzoekmachine, is onze online catalogus nu ook uitgerust met een praktische zoekmachine voor lasmachines. Een handig selectiehulpmiddel waarmee u in een handomdraai de juiste stomp- of moflasmachine vindt.

Vind de juiste lasmachine snel en eenvoudig met onze online zoekmachine voor lasmachines

Lasmachines zoeken, gemakkelijker kan echt niet

U hoeft slechts drie keuzes te maken en de zoekmachine doet voor u het werk:

  1. Als eerste gaat u naar de online productcatalogus op onze website, waar u klikt op het kopje ‘verbindingstechnologie en gereedschappen.’ Bovenaan de pagina ziet u onze zoekmachine voor lasmachines.
  2. Daar kiest u met het selectievakje de te lassen diameter, de aard van uw applicatie en eventueel welke gewenste kenmerken de lasmachine moet hebben.
  3. Wanneer u klikt op ‘vind’ zoekt de zoekmachines voor lasmachines in onze database naar alle stomp- en moflasmachines uit ons assortiment die voldoen aan de opgegeven parameters.

Gemakkelijker kan echt niet!

Eenvoudig zoeken van lasmachines, ervaar het zelf

Wilt u ervaren hoe eenvoudig de zoekmachine voor lasmachines werkt? Ga naar onze online catalogus en test vandaag nog deze nieuwste tool. Wij horen graag wat u ervan vindt.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug