Een goed PP-R systeem, snel te installeren, met de juiste prijs én een partner die met u meedenkt, dat is belangrijk in de bouw

12-jan-2016 9:00

Die partner? Dat zijn wij. Ons systeem dat dit allemaal in zich heeft is Aquasystem PP-R! Hiermee bieden wij u een pasklaar leidingsysteem voor klimaatplafonds. Dat klinkt niet alleen mooi, Aquasystem PP-R is dat ook. Geleverd mét of zonder isolatie, geprefabriceerd in de werkplaats of on-site. De Aquasystem PP-R componenten lenen zich voor vele installatiemethodieken, dus ook de uwe. Want dat tijd geld is, dat snappen wij als geen ander.

Een goed PP-R systeem, snel te installeren, met de juiste prijs én een partner die met u meedenkt, dat is belangrijk in de bouw

De meerwaarde van GF

In omvangrijke nieuwbouwprojecten is er grote installatiesnelheid vereist. Per verdieping één week installatiebouwtijd is niet ongebruikelijk. Prefabricage en een snelle installatietechniek zijn dan essentieel. Een partner die u alleen een goed product levert is dus lang niet voldoende, het is de meerwaarde waar het om draait. Die meerwaarde bieden wij, omdat wij samen met u werken aan de ontwikkeling van standaard klimaatunits en meedenken in de wijze van installeren. Bovendien worden onze PP-R componenten pasklaar geleverd en zijn ze zeer snel te installeren. Zo bespaart u tijd en dat is nou precies waar uw voordeel in zit. 

De meerwaarde van Aquasystem PP-R

Ons Aquasystem PP-R systeem leent zich uitstekend voor de toepassing in klimaatplafonds. Het bevat namelijk alle benodigde PP-R leidingcomponenten voor uw klimaatunit, zoals Faser buisuitvoeringen en diffusiedichte leidingen met fittingen voor verschillende lastechnieken (mof-, elektro- en stomplassen voor de grotere maten). De isolatie kan zowel voor- als achteraf aangebracht worden. Aquasystem PP-R is daarnaast licht in gewicht. Het is slagvast en resistent tegen (koel)chemicaliën. Het heeft een lage thermische expansie vanwege de glasvezelversterkte binnenlaag of diffusiedichte aluminiumlaag. En als klap op de vuurpijl is ons Aquasystem PP-R systeem ook nog eens vriendelijk geprijsd. 

Een welkome aanvulling

Met het Aquasystem PP-R systeem bieden wij u dus meer dan een kwalitatief product voor klimaatplafonds. Want een pasklaar product dat aansluit op uw installatiemethodiek en een meedenkende partner die uw knelpunten kent, vormen samen een welkome aanvulling binnen een markt waar het vooral draait om snelheid en een aantrekkelijke prijsstelling.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons Aquasystem PP-R systeem en onze meerwaardo voor uw specifieke project? Neem dan contact op met ons.

Terug