SmartPro 9950 van GF vervangt drie losse transmitters

10-apr-2017 8:00

De SmartPro Dual Transmitter 9950 is de vervanger voor drie transmitters / zes uitvoeringen. De SmartPro Dual Transmitter 9950 is niet alleen universeel voor zowel temperatuur-, druk- alsook debietmeting, het heeft tevens een dubbele input én output mogelijkheid. En het heeft de P-factor geïntegreerd. Feitelijk dus één transmitter die zes ‘oude’ transmitters vervangt.

SmartPro 9950 van GF vervangt drie losse transmitters

Uit programma

Per medio juni wordt een drietal transmitters uit het Signet programma gehaald: de temperatuurtransmitter type 8350, de druktransmitter type 8450 en de flowtransmitter type 8550. 

Nog meer gebruiksgemak

Om het overstappen naar de nieuwe transmitter voor u gemakkelijk te maken, maakten wij een overzicht van de bestaande uitvoering naar de nieuwe uitvoering met de bijbehorende artikelnummers en alle optionele extra mogelijkheden voor nóg meer gebruiksgemak.

Wij denken met u mee

Hebt u vragen of wilt u meer weten over de SmartPro Dual Transmitter 9950, neemt u dan contact op met onze medewerkers van de verkoopbinnendienst, bereikbaar op telefoonnummer: 0578 678222.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug