‘Quality Approved’ met NTA 8828 en Gastec op de Infra Relatiedagen 2018!

24-jan-2018 8:00

Van 6 tot en met 8 februari kunt u ons weer bezoeken op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Met onze NTA 8828 kwaliteit in elektrolassen en ons KIWA Gastec kwaliteitskeur, zijn wij ‘quality approved’ en daar vertellen wij u graag meer over!

Ontdek onze NTA 8828 kwaliteit en meer op de Infra Relatiedagen 2018

Veilig en betouwbaar elektrolassen met NTA 8828

Wilt u ook een kwalitatieve en betrouwbare elektrolasverbinding maken met PE? Dan zit u met GF goed, want al onze elektrolasmachines en gereedschappen voldoen aan de NTA 8288 en daar zijn wij trots op! Wij vertellen u er graag meer over op onze stand.

KIWA Gastec kwaliteitskeur

Dat onze MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen groots zijn, behoeft verder geen uitleg. Want met onze grootbereik koppelingen verbindt u t/m DN600 alle buismaterialen, ook trekvast! Als dat niet groots is? En wist u al dat onze MULTI/JOINT® 3000 Plus een KIWA Gastec kwaliteitskeur heeft op de hele koppeling (t/m DN400)? Hierdoor is onze MULTI/JOINT® 3000 Plus, als eerste grootbereikkoppeling, volledig goedgekeurd voor gas!

Daarnaast wordt de MULTI/JOINT® 3000 Plus inmiddels ook voorzien van nieuwe bouten met LUBO coating. Wilt u hiervan het voordeel zien? Dat laten wij u graag zelf uitproberen bij ons op de stand. Dan begrijpt u beter wat wij bedoelen met ‘quality approved’! 

Ontdek onze NTA 8828 kwaliteit en meer op de Infra Relatiedagen 2018

Wij heten u op 6, 7 en 8 februari van harte welkom op de Infra Relatiedagen in Hardenberg op stand 405.


Wilt u de Infra Relatiedagen bezoeken?

  • Kijk bij Infra Relatiedagen in ons beursoverzicht voor meer informatie

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug