Uitbreiding product programma COOL-FIT 2.0/4.0

12-jul-2019 15:43

Een eenvoudige overgang tussen verschillende systemen? Betere installatie in kleine ruimtes? Met de uitbreiding van ons assortiment heeft u nog meer mogelijkheden. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Installatie in kleine ruimtes

Om in gebouwen met kleine ruimtes nog beter de installatie van COOL-FIT 2.0 mogelijk te maken zijn er nu korte reductiestukken en korte T-stukken 90° voor de overgang naar kleinere diameters. De korte reductiestukken zijn zo ontworpen dat er minder ruimte nodig is om de verbinding uit te voeren. Beschikbaar van d40 – d110 mm met een reductiemogelijkheid naar d32 mm.

Uitbreiding assortiment overgangsfittingen

Door uitbreiding van ons programma overgangsfittingen voor COOL-FIT 2.0 (naar iFIT, Sanipex MT en schroefdraadverbindingen ½ inch met losse moer G) wordt de aansluiting op ventilatoren en koelinstallaties verder vereenvoudigd.

Ook voor COOL-FIT 4.0 is ons programma overgangsfittingen uitgebreid met PE/roestvrijstalen overgangsfittingen (R, Rp). Bovendien zijn er nieuwe overgangsfittingen zonder isolatiemateriaal te bestellen voor een ongeïsoleerde overgang!

Financieel aantrekkelijker geprijsd

Onze nieuwe voorgeïsoleerde flexibele slang is gemaakt met messing draadaansluiting (in plaats van RVS) en daardoor financieel aantrekkelijker geprijsd. Bovendien is deze flexibele slang goed te combineren met COOL-FIT 2.0.


Bekijk voor alle artikelnummers het overzicht:


COOL-FIT 2.0
Terug