In één oogopslag op afstand zien of uw afsluiter open, dicht of deels open staat? GF maakt het mogelijk!

2-mei-2016 8:00

Onze elektrische aandrijvingen zijn door onze productontwikkelaars onder handen genomen. Zo op het eerste gezicht lijkt er niets veranderd. Toch is de belangrijkste verbetering zichtbaar zodra de elektrische aandrijving in bedrijf is. We leggen u graag uit hoe.

EA25, EA45, EA120, EA250: zichtbare innovatie

  

De beste ideeën zijn vaak heel simpel

Ook nu geldt dat de beste ideeën vaak heel simpel zijn. Want hoe prettig is het om op afstand te kunnen controleren of een afsluiter open, dicht of gedeeltelijk open staat of dat er iets anders aan de hand is? Dat is met onze elektrische aandrijvingen nu mogelijk dankzij gekleurde LED indicatie.

Nog meer verbeteringen

Daarnaast is er meer dat het gebruiksgemak verder bevordert. Wat te denken van het meegeven van een foutcode als er een storing optreedt. Het lijkt zo logisch, maar dit werd tot nu toe niet gedaan, hetgeen het opsporen van de fout lastig maakte. Binnenin is ook het een en ander aangepast. Zo is het bijstellen van de eindpositie of andere instellingen veel eenvoudiger gemaakt. Nog een voordeel is dat de elektrische eindschakelaars en verwarming nu geïntegreerd zijn.

Nog eenvoudiger

Met al deze verbeteringen wordt het in gebruik nemen van automatische afsluiters nu nóg eenvoudiger.

Korte video
Maar in plaats van heel veel woorden te gebruiken, kunnen we het u eigenlijk veel beter laten zien in een korte video:

https://www.youtube.com/watch?v=ZhsLpC0KfW4

Meer informatie?

Bekijk het hele assortiment en vind meer informatie over onze elektrische aandrijvingen in onze online productcatalogus.

Terug