Nieuw: de ‘Koeling Tool Box’ van GF ter ondersteuning van uw technische berekeningen voor COOL-FIT 2.0

13-mrt-2018 8:00

Een uniek kunststof leidingsysteem waarbij na-isolatie niet meer nodig is, die 100% condens- en corrosievrij is, tot 50% sneller te installeren is en waar tot 30% minder energieverlies optreedt: COOL-FIT 2.0 is u vast niet onbekend meer. Wij hadden al de ‘Calculator voor Koeling’, waarmee u diverse variabelen kunt berekenen voor COOL-FIT ABS (Plus). Maar wist u al dat GF nu ook voor COOL-FIT 2.0 een hulpprogramma aanbiedt? Onze ‘Koeling Tool Box’ ondersteunt u in het maken van technische berekeningen voor COOL-FIT 2.0 en is gratis te downloaden op onze website!

Nieuw: de ‘Koeling Tool Box’ van GF voor technische berekeningen voor COOL-FIT 2.0

Bereken belangrijke parameters voor COOL-FIT 2.0 met de Koeling Tool Box

Met de ‘Koeling Tool Box’ voor COOL-FIT 2.0, kunt u belangrijke ontwerpcriteria zoals drukverlies en temperatuurverlies berekenen en vergelijken. Ook is het mogelijk om onder andere de buisdimensionering, condensatie en installatietijden te berekenen. Zo kunt u gemakkelijk alle leidingparameters van uw koelsysteem berekenen! Om volledige toegang te krijgen voor de ‘Koeling Tool Box’ hoeft u zich alleen te registreren. Na uw registratie ontvangt u een link om toegang te krijgen tot de zip-bestanden die nodig zijn om het hulpprogramma op uw computer uit te voeren.

Calculator voor Koeling voor COOL-FIT ABS (Plus)

De ‘Calculator voor Koeling’ stelt u in staat om belangrijke variabelen voor COOL-FIT ABS en COOL-FIT ABS Plus, bedoeld voor koelinstallaties, te berekenen. Hierbij kunt u denken aan variabelen zoals drukverlies, condensatieberekeningen en warmte- of koude verlies. 

Bekijk onze calculators voor koelsystemen

Een handreiking voor al uw koelsysteem berekeningen

Met de ‘Koeling Tool Box’ en de ‘Calculator voor Koeling’ van GF, kunt u zelf belangrijke technische berekeningen maken voor uw koelinstallaties. Onze ‘Koeling Tool Box’ is daarnaast ook voorbereid op nieuwe productinnovaties binnen de COOL-FIT familie gedurende 2018, dus niets staat u nog in de weg om in uw leidingsystemen GF materialen toe te passen!


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug