Muziek en natuur: wij steunen het graag!

23-okt-2018 8:00

Als onderdeel van ons MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), steunen wij regelmatig goede doelen. En onze eigen medewerkers mogen deze doelen aandragen, wat het extra leuk maakt. Afgelopen maanden hebben wij weer een aantal cheques overhandigd, onder andere aan Stichting Leerorkest en Geldersch Landschap & Kasteelen. Leuk voor hen om te krijgen en voor ons om te geven! Benieuwd naar wat deze stichtingen doen? Lees dan vooral even verder.

GF steunt muziek en natuur dankzij MVO beleid

Stichting Leerorkest

Op 21 juni 2018 hebben wij een cheque aan Kees Kok, vrijwilliger bij het Leerorkest overhandigd. Deze organisatie heeft als doel om muziek laagdrempelig en toegankelijk te maken voor elk kind. Muziek maken is namelijk niet alleen leuk om te doen, het is ook goed voor de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Helaas is voor veel kinderen kennismaken met een muziekinstrument en klassieke muziek niet vanzelfsprekend. Met het Leerorkest op school krijgt ieder kind de kans om muziek te ervaren en om zelf muziekinstrumenten te leren bespelen. Daar helpen wij natuurlijk graag aan mee!

Geldersch Landschap & Kasteelen

Op 25 juli 2018 mocht Geldersch Landschap & Kasteelen een cheque van ons ontvangen. Zo willen wij bijdragen aan het beheer en onderhoud van natuur- en recreatiegebieden in Gelderland. Want dat is wat deze organisatie doet. Met meer dan 12.000 hectare en 35 kastelen, landhuizen en kasteelruïnes in hun beheer, streeft Geldersch Landschap & Kasteelen ernaar om het landschap en de biodiversiteit die daarbij horen zoveel mogelijk te herstellen. Op deze manier dragen ze zorg voor deze gebouwen en hun omgeving en probeert deze organisatie Gelderland een stukje mooier te maken. En wij met hen!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug