Maak kennis met de enige kunststof radar niveautransmitter en ontvang de 2e voor 50%!

13-mrt-2018 8:00

Moet u wel eens niveau meten in kritische tankapplicaties? Dan klinkt een radar niveautransmitter die niet corrodeert u vast als muziek in de oren. Wij stellen u daarom graag voor aan de enige kunststof radar niveautransmitter. Nieuwsgierig? Dan hebben wij momenteel een actie waarmee u de 2e radar niveautransmitter met 50% korting ontvangt.

Maak kennis met de enige kunststof radar niveautransmitter en ontvang de 2e voor 50%!

Geen corrosie met de radar niveautransmitter

Wanneer u niveau moet meten in kritische tankapplicaties, dan wilt u graag een betrouwbaar product waar u van op aan kunt. Een eersteklas sensor, die uw werk makkelijker maakt. Die sensor is onze radar niveautransmitter 2290 / 2291, die een volledige kunststof behuizing heeft. U begrijpt; corrosie is daarom geen thema.

Zeer nauwkeurig meten in kritische tankapplicaties

De contactloze radar niveautransmitter 2290, meet de afstand tot het vloeistofoppervlak bij een minimale diëlektrische constante van > 1.9. De diëlektrische constante geeft aan hoeveel lading er kan worden opgeslagen in bepaalde media. Is deze constante lager dan 1.9? Dan kunt u de geleide radar niveautransmitter type 2291 toepassen. Deze niveautransmitter maakt gebruik van radargolven die via een RVS sonde de afstand tot het medium meten, waardoor er zelfs gemeten kan worden bij een minimale diëlektrische contante van < 1.9.

Bovendien zijn tankobstructies, temperatuurschommelingen, drukverschillen, damp, gas en schuimvorming geen probleem voor beide niveautransmitters. De contactloze radar niveautransmitter 2290 heeft namelijk een bijzonder smalle stralingshoek van slechts 19°. Daarnaast elimineert de RVS sonde van de geleide radar niveautransmitter 2291 deze obstructies ook. Zo hebt u met onze kunststof radar niveautransmitters altijd de oplossing bij de hand!

Ontdek de eenvoud van de meest resistente radar niveautransmitter

Bent u nog niet overtuigd? Dan kunnen we u ook nog vertellen dat deze kunststof radar niveautransmitter zeer eenvoudig zelf te installeren is. Plug and play dus. Bovendien is de kunststof radar niveautransmitter van GF volledig te programmeren met een desgewenst responsbeeld.

Bestel het kennismakingspakket

Wilt u graag kennismaken met de enige kunststof radar niveautransmitter? Bestel dan vandaag nog het kennismakingspakket en ontdek zelf alle voordelen. U ontvangt naast de bestelde radar niveautransmitter ook:

  • de 2e radar niveautransmitter met 50% KORTING*
  • 2 aansluitnippels (PE en PP)
  • USB en omvormer met GRATIS installatiesoftware
  • GRATIS inregeling door één van onze experts bij u op locatie

*) geldig tot 3 maanden na aankoop


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug