Registreer vandaag nog uw bezoek voor de VSK en kom naar aan onze stand

15-jan-2016 9:00

Dat wij voor gebouwgebonden installaties u alles kunnen leveren, dat laten wij u graag zien op de VSK die 2, 3, 4 en 5 februari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Want voor maar liefst vier verschillende toepassingen van leidingsystemen in gebouwen hebben wij een oplossing. En dat noemen wij 'alles uit één hand'. Registreer vandaag nog GRATIS uw bezoek.

Registreer vandaag nog uw bezoek voor de VSK en kom naar aan onze stand

Eén partner, één leverancier; alles uit één hand,

Met onze vier systemen COOL-FIT, Aquasystems PP-R, INSTAFLEX en iFIT bieden we een totaaloplossing voor koudetechniek, klimaat, sanitair en binnenriolering in gebouwen. Eén partner, één leverancier die u alles kan leveren voor uw gebouwgebonden installaties. Dat noemen wij alles uit één hand!

Koudetechniek

Voor de koudetechniek tonen we u op de beurs een werkende koelinstallatie met ons COOL-FIT systeem. COOL-FIT is een uniek voorgeïsoleerd leidingsysteem met leidingen en fittingen die bestaan uit ABS en PE. Met COOL-FIT krijgen condens en corrosie geen kans.

Klimaat

Voor klimaattoepassingen laten wij ons Aquasystems PP-R leidingsysteem zien. Dit PP-R diffusiedichte systeem heeft de aluminiumlaag gecentreerd in de wand. De buis is sneller te verbinden omdat de laag aan de buitenzijde niet verwijderd hoeft te worden. Daarnaast is Aquasystems PP-R een systeem dat zich bij uitstek leent voor toepassing in standaard klimaatunits voor klimaatplafonds. Snel te installeren, vooraf geïsoleerd en geprefabcriceerd.

Sanitair

INSTAFLEX en iFIT zijn onze systemen geschikt voor sanitaire toepassingen. INSTAFLEX is een leidingsysteem uit Polybuteen voor warm en koud drinkwater dat om haar enorme flexibiliteit geroemd wordt. iFIT is een razendsnel te installeren push-fit systeem met een multilayer buis dat zich ook nog eens makkelijk laat aansluiten op alle hierboven genoemde systemen.

Binnenriolering

Voor binnenriolering hebben wij Silenta. Dit PP systeem bestaat uit drie lagen kunststof met een mineraal versterkte tussenlaag, waardoor geluid in de leiding geabsorbeerd wordt. Een geruisloos binnenrioleringsysteem dus dat het wooncomfort aanzienlijk verhoogt.

Bezoek onze stand

Kortom; genoeg te zien en te beleven op onze stand. Meld u vandaag nog GRATIS aan als bezoeker en breng een bezoek aan onze stand. U vindt ons op de VSK in hal 7 op standnummer: D 074.

Terug