Koperpasta en koudlassen behoren tot het verleden met de nieuwe LUBO coating

13-mrt-2018 8:00

Vanaf heden zijn al onze MULTI/JOINT® 3000 Plus PTFE (A2 en A4) bouten voorzien van een nieuwe coating . De oude coating wordt vervangen door de nieuwe, innovatieve LUBO coating. Nu behoren koperpasta en koudlassen tot het verleden!

Koperpasta en koudlassen behoren tot het verleden met de nieuwe LUBO coating

Bouten altijd los te draaien met LUBO coating

Met de nieuwe bouten voorzien van LUBO coating, behoren koudlassen en ‘vreten’ van bouten tot het verleden. Zijn de bouten beschadigd of zit er zand tussen de bouten? Geen probleem, want de LUBO coating zorgt ervoor dat u altijd de moer en de bout los kunt draaien. Zo kunt u de bout en moer makkelijker hergebruiken én hoeft u nooit meer koperpasta te gebruiken!

LUBO coating: een milieuvriendelijke coating

De LUBO coating is een niet-chemische coating en is bestand tegen logen, zuren en zeewater. Daarnaast is de coating milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en dier. Zo kunt u met een gerust hart alle voordelen van onze nieuwe LUBO coating ontdekken!


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug