Komt u dagelijks allerlei uitdagingen tegen in uw werk binnen de water- en gaswereld? Bezoek ons dan op de Aquatech

28-sep-2015 9:00

Wie graag probleemoplossend denkt, is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Innovatie is al vele jaren de drijfveer van GF, waardoor al diverse producten en oplossingen zijn ontstaan. Op de Aquatech 2015 dragen we ‘your challenge, our solution’ graag uit met de vele oplossingen die Georg Fischer u kan bieden. Al was het voor ons nog wel een uitdaging om al deze oplossingen op onze stand kwijt te kunnen!

Komt u dagelijks allerlei uitdagingen tegen in uw werk binnen de water- en gaswereld? Bezoek ons dan op de Aquatech

Van heel klein, tot steeds groter

De oplossingen die we op deze Aquatech tonen gaan werkelijk van heel klein tot steeds groter en van mechanische koppelingen tot lijm- en lasverbindingen.

Klein

De allerkleinste innovatie is de nieuwe pneumatische membraanafsluiter 604/605. Deze kleine en krachtige membraanafsluiter kan grote lasten dragen. U leest er hier meer over. 

Groter

Ook te zien zijn onze grootbereik MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen voor water- en gasapplicaties, leverbaar tot en met DN400 in trekvaste en niet-trekvaste uitvoering. Maar hierbij laten we het niet. Op de Aquatech 2015 hebben wij voor u namelijk een ‘grootse’ primeur. Wij laten u dit graag op onze stand zien!

UNI-Coupling

Daarnaast hebben we ook een nieuwe serie RVS koppelingen: UNI-Coupling. Dit is één van onze oplossingen voor het mechanisch trekvast verbinden van buizen. De UNI-Coupling is een ideale koppeling om ingezet te worden als bijvoorbeeld de inbouwruimte beperkt is. De koppeling is geschikt voor stalen leidingen, maar ook voor kunststof x staal of kunststof x kunststof. Een snelle oplossing als alternatief voor las- en/of draadverbindingen!

Lijmen

GF en Henkel hebben samen een nieuwe kunststof lijm voor PVC-C en PVC-U ontwikkeld: Tangit RAPID. Tangit RAPID is een 2-componenten kunststof lijm die sneller uithardt. Dat maakt dat u uw PVC-C of PVC-U drukleidingen bij 20 °C en 4 bar druk al na een uur in bedrijf kunt nemen! 

Lassen

Met onze nieuwe serie MSA lasmachines bepalen wij een nieuwe, op de toekomst gerichte standaard. Betere scanners, andere opslagmogelijkheden en slimme software maken dat deze nieuwe serie lasmachines u oplossingen biedt voor situaties die u nu misschien nog niet als uitdaging ervaart, maar waar u over twee jaar niet meer buiten kunt!

Dit is een greep uit de oplossingen die we op onze stand tonen. Wilt u meer zien? Kom dan van 3 tot 6 november naar de RAI Amsterdam en bezoek ons op standnummer 01.314. Wij praten graag met u over uw uitdagingen! Tot ziens op onze stand!

Terug