Kom langs bij GF op de InfraTech 2019

12-dec-2018 8:00

De InfraTech is de belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur en wij zijn er dit jaar weer bij! Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst met onze MSA elektrolasmachines die voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de NTA 8828 én met nieuwe Uni/Fiksers op onze MULTI/JOINT® voor nog meer grip. We laten het u graag zien van 15 tot en met 18 januari. U komt toch ook?

GF op InfraTech 2019

Geen zorgen over de NTA 8828 met de lasmachines en gereedschappen van GF

In 2019 wordt de hernieuwde richtlijn van de NTA 8828 gelanceerd. Dit is de richtlijn voor PE elektrolassen, die de kwaliteit van PE leidingsystemen waarborgt. Onze MSA 2.1, MSA 4.0 en MSA 4.1 lasmachines én bijbehorende gereedschappen voor elektrolassen voldoen aan deze richtlijn. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken! Daarnaast helpen wij u graag met het implementeren van de NTA 8828, zodat u zeker weet dat uw materieel aan de richtlijn voldoen. Op onze stand laten wij het u graag zien! Benieuwd naar wat de NTA 8828 allemaal inhoudt? Bezoek dan onze NTA 8828 pagina voor meer informatie en ondersteuning.

Nog meer grip met onze nieuwe Uni/Fiksers

Op de stand laten wij ook ons MULTI/JOINT® 3000 Plus systeem zien, waarmee u snel en zonder speciaal gereedschap alle mogelijke buismaterialen trekvast met elkaar verbindt. Met onze vernieuwde Uni/Fikser voor de MULTI/JOINT DN225-600 wordt dit nog makkelijker. De verbeterde gripmethodiek van de Uni/Fiksers geeft u nu nog meer grip op alle buismaterialen! Hierdoor verhoogt u nog meer de betrouwbaarheid van uw verbinding.

Ontzorgen met prefab

Niet alleen laten wij onze oplossingen zien als het gaat om water- en gasleidingsystemen, ook voor een goede service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u namelijk graag en stellen daarom verschillende prefab-artikelen voor u samen, zoals gasafblaasunits en polsafezadels. Zo weet u zeker dat u de juiste onderdelen heeft voor uw systeem. Niet alleen gemakkelijk, maar ook belangrijk, omdat zo fouten kunnen worden voorkomen. Laat u overtuigen van het gemak van onze prefab mogelijkheden tijdens de beurs.

Noteer in uw agenda

Ook benieuwd naar onze oplossingen en services voor water- en gasleidingsystemen? Registreer u hier, kom langs op stand 2.303 in hal 2 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien u graag van 15 tot en met 18 januari op de InfraTech 2019 in Ahoy Rotterdam!

Wilt u de InfraTech bezoeken?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug