Installatie Vakbeurs 2017, maak kennis met COOL-FIT 2.0

24-jul-2017 8:00

Op 12, 13 en 14 september 2017 kunt u ons vinden op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. De vakbeurs waar installatieprofessionals uit alle delen van de branche naar toe komen. De Installatie Vakbeurs is dé installatiebeurs op het gebied van klimaat tot sanitair en van verwarming tot koudetechniek. Wij laten bij stand 156 graag zien wat ons leidingsysteem COOL-FIT 2.0 voor u kan betekenen.

Installatie Vakbeurs 2017, maak kennis met COOL-FIT 2.0

Een systeem vol voordelen: COOL-FIT 2.0

Een leidingsysteem dat al is voorgeïsoleerd en onder andere daardoor tot wel 50% tijd bespaart bij de montage. Tevens is het systeem 100% corrosie- en condens vrij én verliest u tot 30% minder energie. Alle reden om bij ons langs te komen en kennis te maken met COOL-FIT 2.0. Het nieuwe leidingsysteem voor transport van gekoeld water in klimaatinstallaties.

Veelzijdig

Het COOL-FIT 2.0 programma bestaat uit buizen d32/D75 tot en met d140/D200. Deze buizen worden verbonden met diverse fittingen, zoals knieën en T-stukken. Daarnaast zijn er aansluitstukken naar andere systemen of materialen beschikbaar!

U bent van harte welkom

Elke dag tussen 13.00 en 21.00 uur kunt u ons vinden op stand 156 in hal 1. Wij staan voor u klaar om al uw vragen over dit unieke leidingsysteem te beantwoorden.

De Installatie Vakbeurs bezoeken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over COOL-FIT 2.0? Kom dan naar de Installatie Vakbeurs. Tickets en meer informatie vindt u hier.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug