Corrosie voorkomen in scheepsbouwinstallaties is niet moeilijk; dat ziet u op de Offshore Energy 2018

19-okt-2018 8:00

Corrosie- en condensvorming is een veelvoorkomend probleem bij leidinginstallaties aan boord. Echter, corrosie voorkomen hoeft niet moeilijk te zijn. Onze lichtgewicht, kunststof leidingsystemen voor aan boord zijn corrosiebestendig en hebben een lange levensduur. En als eerste kunststof leidingsysteem voor secundaire klimaattoepassingen aan boord, heeft COOL-FIT 2.0 de DNV GL scheepsbouwkeur gekregen! Ook benieuwd hoe u eenvoudig corrosie voorkomt? We laten het u graag zien op de Offshore Energy.

Corrosie voorkomen op de Offshore Energy 2018

Corrosievrij varen wordt eenvoudig met COOL-FIT 2.0

Met COOL-FIT 2.0 hoeft u zich geen zorgen te maken over corrosie. Dit voorgeïsoleerde, kunststof leidingsysteem voor koelwaterapplicaties is namelijk 100% condens- en corrosievrij. Zo zijn vocht en roest uitgesloten, erg onderhoudsvriendelijk dus! Bovendien is COOL-FIT 2.0 dankzij de 3-in-1 constructie van buis, isolatie én buitenmantel maar liefst 50% sneller te installeren. Daarnaast kunt u rekenen op 30% minder energieverlies ten opzichte van traditionele leidingsystemen dankzij het gladde buisoppervlak en de lage thermische geleidbaarheid van de isolatie.

SeaCor: het veelzijdige kunststof leidingsysteem

Ook geïnteresseerd in een allround, kunststof leidingsysteem voor watertoepassingen? Dan zit u met SeaCor goed. Dit lichtgewicht, kunststof leidingsysteem is volledig corrosievrij en ideaal voor toepassingen in onder andere warm- en koud drinkwater, waterbehandeling, ontluchting en ballastwater. We vertellen u er graag meer over tijdens de Offshore Energy.

Een gloednieuw systeem

Naast COOL-FIT 2.0 en SeaCor, zullen wij 23 en 24 oktober een nieuw systeem presenteren: SeaDrain White. Een gloednieuw, corrosievrij en innovatief leidingsysteem voor grijs en zwart water. Ook benieuwd naar deze innovatie? Kom dan bij ons langs voor alle ins en outs en mis het niet!

Waar vindt u onze corrosievrije oplossingen op de Offshore Energy?

Bij GF kunt u terecht voor nog veel meer productprogramma’s die onmisbaar zijn in de scheepsbouw. Bijvoorbeeld onze UNI-Coupling Rep koffer en onze Wrap Seal Repair Kit, waarmee u binnen enkele minuten leidingbeschadigingen en lekkages kunt repareren. Genoeg redenen dus om bij ons langs te komen. U vindt ons op stand 1000-A in het Holland Paviljoen. We zien u graag op 23 en 24 oktober!

Wilt u weten wat corrosievrij varen voor u kan betekenen?

  • Registreer u GRATIS voor een bezoek aan de beurs en kom bij ons langs!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug