In zee met GF! Bezoek ons op de Europort, stand nummer 3115 en ervaar ons idee van ...

22-sep-2015 9:00

Met onze UNI-Coupling, flexibele kunststof drinkwaterleidingsystemen én PE voor ballast systemen, mogen wij op de Europort 2015 niet ontbreken. GF biedt namelijk een totaaloplossing voor aan boord. One-stop shopping bij één betrouwbare leverancier voor uw complete leidingsysteem. Wat kunt u allemaal zien op onze stand?

In zee met GF! Bezoek ons op de Europort, stand nummer 3115 en ervaar ons idee van ...

UNI-Coupling als Eye catcher

Op de Europort vestigen wij graag de aandacht op de diverse voordelen die de UNI-Coupling u biedt. De UNI-Coupling is een hoogwaardige RVS koppeling die een snelle, zekere en veilige oplossing biedt voor het verbinden van metalen en kunststof leidingen. De UNI-Coupling is daarmee uitermate goed toepasbaar aan boord van schepen.

Zeewaardige kunststof oplossingen: GF heeft het!

Daarnaast tonen wij u ook graag de kunststof leidingsystemen die in toenemende mate worden toegepast in de scheepsbouw. Zo hebben we ons flexibele, prefab polybutyleen systeem: INSTAFLEX, evenals PE fittingen voor ballast systemen. 

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan van 3 tot 6 november naar AHOY in Rotterdam en bezoek ons op standnummer 3115 en ervaar ons idee van…..

Terug