HortiContact 2018: met GF in de tuinbouw heeft u een voorsprong in kwaliteit!

24-jan-2018 8:00

Met onze verbindingstechnieken en meet- en regelsystemen, laten wij u op de HortiContact ook dit jaar weer alle mogelijkheden zien op het gebied van kwalitatieve leidingsystemen voor in de tuinbouw!

HortiContact 2018: met GF in de tuinbouw heeft u een voorsprong in kwaliteit!

Voorsprong door kwaliteit in de tuinbouw

Kwaliteit speelt een grote rol in de tuinbouw én bij GF. Wanneer u goede, hoogwaardige producten inzet om uw gewas te telen, bent u in staat om goede kwaliteit te leveren. Daarom doen wij dat ook. Met onze producten bent u verzekerd van een voorsprong en heeft u kwaliteit die zich terugbetaalt, dat beloven wij u. 

Betrouwbaar verbinden met onze machines en lijmen

Onze innovatieve lasmachines en hoogwaardige lijmen zijn goede voorbeelden waar u een grote sprong mee maakt. Met onze stomp- en elektrolasmachines kunt u op een betrouwbare en kwalitatieve manier verbinden. Maar ook met onze Tangit Rapid lijm en andere Tangit lijmen kunt u gagarandeerd op hoogwaardige verbindingen rekenen. Op onze stand laten wij u dat graag zien.

Meet- en regelsystemen

Ook voor het meten en regelen van de vloeistoffen in uw leidingsysteem leveren wij uitsluitend hoogwaardige meet- en regelproducten uit vol kunststof. Denk aan sensoren die het debiet, de pH-waarde of de temperatuur meten en batchcontrollers die kleppen aansturen. Allemaal voleldig vrij van corrosie! Uiteraard laten wij u er ook onze kunststof radar niveautransmitter zien.

Waagt u de sprong naar kwaliteit in de tuinbouw?

Als u de sprong waagt met GF, verzekeren wij u van een voorsprong in kwaliteit. Wij vertellen u 20 tot en met 22 februari graag over onze mogelijkheden en oplossingen in de tuinbouw op stand 127.


Wilt u de HortiContact bezoeken?

  • Kijk bij HortiContact in ons beursoverzicht voor meer informatie

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug