Richtlijnen NTA 8828 zijn herzien, wat betekent dit voor u?

7-jan-2019 8:00

De richtlijn voor PE-elektrolassen, de NTA 8828, is herzien. Deze nieuwe richtlijn brengt veranderingen met zich mee voor het goed uitvoeren van een PE-elektrolas. We hebben daarom alle relevante informatie voor u op een rij gezet. Benieuwd naar wat de herziene richtlijn voor u betekent? Bezoek onze NTA 8828-pagina en schaf gelijk de herziene norm aan!

Herziene richtlijnen NTA 8828

Beter uitvoerbaar

De NTA 8828 is al na twee jaar herzien, in plaats van na de gebruikelijke drie jaar. Dit is natuurlijk niet zomaar gebeurd. Bij het intensief gebruiken en uitvoeren van de NTA 8828, is gebleken dat een aantal richtlijnen niet goed uitvoerbaar is en een aantal richtlijnen niet duidelijk genoeg was. Om deze reden is de norm op bepaalde punten versoepeld en zijn enkele richtlijnen vereenvoudigd en verduidelijkt. Prettig, want op deze manier is de NTA 8828 beter uitvoerbaar.

Alle relevante informatie op een rij

Nu denkt u misschien: 'Wat moet ik nu veranderen?'. Op onze NTA 8828-pagina staat alle relevante informatie van de herziene NTA 8828-richtlijn op een rij. Zo weet u gelijk welke stappen u moet nemen om aan de NTA 8828-richtlijn te voldoen. Daarnaast kunt u op deze pagina terecht voor al uw vragen over de richtlijn voor PE-elektrolassen.

Schaf de nieuwe NTA 8828-norm aan

Niet alleen hebben wij alle relevante informatie voor u op een rijtje gezet, ook kunt u op onze NTA 8828-pagina eenvoudig de herziene norm aanschaffen via de NEN-shop. Zo weet u zeker dat u de juiste norm in handen heeft!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug