Wij geven kennis weg tijdens onze GF Kennisdagen in juni. Hebt u zich al opgegeven?

8-mei-2017 8:00

De GF Kennisdagen gaan 7 juni aanstaande van start en er zijn nog plekken vrij. Wilt u uw kennis van onze producten en systemen verbreden? Meld u dan snel aan voor onze GRATIS GF Kennisdagen.

Wij geven gratis kennis weg tijdens onze GF Kennisdagen in juni. Hebt u zich al opgegeven?

GF Kennisdagen in juni

Wilt u meer leren over het ontwerpen en installeren van een leidingsysteem, de verschillende materiaalsoorten en hun verbindingstechnieken of meet- en regeltechniek? Dan bieden wij u die mogelijkheid met de GF Kennisdagen. Bekijk het actuele aanbod van al onze Kennisdagen hier op onze website en geef u snel op. Er zijn er nog enkele plekken vrij.

Nieuwe Kennisdag: Klimaattechniek, PP-R & COOL-FIT 2.0

Wist u al dat wij een nieuwe Kennisdag hebben? Tijdens de Kennisdag Klimaattechniek, PP-R & COOL-FIT 2.0 leert u alles over de toepassingen van ons Aquasystem PP-R systeem en het nieuwe voorgeïsoleerde COOL-FIT 2.0 leidingsysteem voor klimaatapplicaties. De Kennisdag vindt 7 juni aanstaande plaats van 9:00 – 16:00  uur. Wilt u daar bij zijn? Geef u dan vandaag nog op.

Meld u vandaag nog aan voor de GF Kennisdagen in juni

U kunt kosteloos deelnemen aan de GF Kennisdagen. Alle cursussen worden u geheel verzorgd aangeboden. Bij de cursussen die een hele dag duren, wordt ook voor een lunch gezorgd.

GF Kennisdagen zijn geheel verzorgd en kosteloos bij te wonen

Hebt u oren naar GRATIS kennis? Ga dan naar onze aanmeldpagina en vul het aanmeldformulier in. Wij beloven u: u gaat in juni met een schat aan nieuwe informatie naar huis.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug