GF op het Nationale Kunststof Congres 2018

3-apr-2018 15:30

Met het Nationale Kunststof Congres op 5 april, viert PolyPlasticum haar 30-jarig jubileum. Op dit congres zal, naast het congresprogramma met vooraanstaande sprekers op het gebied van kunststof, rubber en composieten, de kunststofbranche nadrukkelijk worden vertegenwoordigd op de beurs. En wij als GF zijn hier natuurlijk bij!

GF vlinderklep type 567 op het Nationale Kunststof Congres 2018

GF vlinderklep type 567 op het Nationale Kunststof Congres 2018

Met meer dan 60 jaar ervaring in kunststof, kan GF hier natuurlijk niet in ontbreken! Op de stand zullen wij u diverse producten laten zien zoals onze vlinderklep type 567. Deze tussenbouw vlinderklep kan handmatig bediend worden en is beschikbaar in de maten DN50 - DN300 in PVC-U, PVC-C, ABS,  PP-H en PVDF. Alle onderdelen die in contact komen met het medium, zoals het klepblad, het binnenhuis en de lagerbussen, bestaan uit hetzelfde materiaal als de kunststof leiding. Uw voordeel: geen corrosie en een uitstekende chemische bestendigheid. Daarnaast hebben wij voor applicaties waar druk gereduceerd dan wel behouden dient te worden de oplossing; ons drukregelventiel type 582 zal u op onze stand vinden en verzekert u van maximale prestaties, ook in beperkte ruimtes!

IR-110 Plus op het Nationale Kunststof Congres 2018

Ook voor verbindingstechnologie zit u bij ons goed, want met de IR-110 Plus kunt u de perfecte contactloze verbinding maken in de maten d20-110 mm. De lasmachine voor infrarood lassen is eenvoudig te bedienen en uitermate geschikt voor complexe installaties. Met deze lasmachine bent u verzekerd van een minimale lasril met een lasfactor van > 0.9! Op de beurs zullen wij demonstreren hoe u gemakkelijk een verbinding kunt maken met de IR-110 Plus.

Alles op het gebied van kunststof leidingsystemen en verbindingstechnologie

Meld u aan aals bezoeker en kom bij ons langs! U kunt ons vinden op stand 8 in de Evenementenhal in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, waar wij u alles kunnen laten zien op het gebied van kunststof leidingsystemen en verbindingstechnologie.

Wilt u meer informatie of het congres bezoeken?

  • Meld u aan als bezoeker

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug