Peddelwielsensor 2536 nu ook in PVC-U

4-apr-2017 8:00

Met de robuuste en onderhoudsarme GF peddelwielsensor 2536 kunt u eenvoudig debiet meten. Deze sensor was tot nu toe alleen beschikbaar in de materialen PP en PVDF, geschikt voor verschillende mediums in leidingen van DN15 tot DN900. Met de nieuwe uitvoering uit PVC-U kunt u de peddelwielsensor 2536 nog breder inzetten.

Peddelwheelsensor voor doseerinstallaties zwembadbouw

Zo hadden we tot voor kort geen geschikte peddelwielsensor voor doseerinstallaties in zwembaden. Dat verandert met deze PVC-U uitvoering. PVC-U heeft namelijk, met name voor toepassingen met een 12,5% natriumhypochlorietoplossing, een goede chemische bestendigheid.  Dat maakt de peddelwielsensor type 2536 uit PVC-U uitermate geschikt voor de zwembadbouw.

Peddelwielsensor type 2536 meet in logen en zuren

Ook voor het meten van vloeistoffen in de chemie hadden we tot voor kort niet écht een geschikte peddelwielsensor. Dat verandert met deze PVC-U uitvoering, want de peddelwielsensor type 2536 uit PVC-U is uitermate geschikt voor chemische toepassingen in logen, maar ook met name in zuren.

Breed inzetbaar, corrosiebestendig en lange levensduur

Kortom, de GF peddelwielsensor 2536 is goed toepasbaar in allerlei applicaties voor de distributie van water, chemicaliën of voor filtratiesystemen. Deze uitvoering is bovendien, dankzij de rotorschacht van titanium, zeer corrosiebestendig en heeft daardoor een langere levensduur. U kunt de PVC-U peddelwielsensor type 2536 inzetten in leidingen van DN15 tot DN100.

Peddelwielsensor 2536 nu ook in PVC-U

Meer weten over onze peddelwheelsensoren?

Hebt u vragen over onze meet- en regelproducten? Neemt u dan contact op met onze medewerkers op de verkoopbinnendienst. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0578 678 222. Zij helpen u graag verder. 

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug