Calamiteiten? Geen probleem. GF lost het samen met u op!

2-mei-2016 9:00

Help, een gaslek! U hebt nu een koppeling nodig en precies op dat moment zijn alle bedrijven dicht. Het zal u maar gebeuren… Dan is het goed om te weten dat wij met onze 24-uurs service telefonisch dag en nacht bereikbaar zijn in het geval van calamiteiten.

Calamiteiten? Geen probleem. GF lost het samen met u op!

  

Voorkomen kan niet altijd, beperken wél

Het komt ieder jaar wel een paar keer voor dat u in de krant kunt lezen dat er weer ergens een groot water- of gaslek is. Hele woonwijken worden dan afgesloten met alle gevolgen van dien. Onvrede, schadeclaims, kortom een ongewenste situatie. Maar dit gebeurt nu eenmaal en is niet altijd te  voorkomen. Wat u wel kunt doen, is de schade zoveel mogelijk beperken.

Gaat het toch mis? Wij staan voor u klaar!

Als u snel moet reageren om erger te voorkomen, dan is het goed om te weten dat wij met onze 24-uurs service telefonisch dag en nacht bereikbaar zijn in het geval van calamiteiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende reparatieklemmen beschikbaar voor noodreparaties aan gas- en waterleidingen. Maar wij hebben bij calamiteiten ook de mogelijkheid om verschillende MULTI/JOINT® koppelingen snel te assembleren en te leveren. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Bel onze 24-uurs servicedienst

Bij calamiteiten kunt u ons buiten kantooruren bereiken op het speciale 24-uurs service telefoonnummer: 06 2001 0876. Wij lossen het samen met u op!

Kijk hier voor onze standaard openingstijden 

Terug