GF betaalt Leergeld

12-feb-2016 9:00

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen willen wij onze maatschappelijke betrokkenheid benadrukken door een (financiële) bijdrage te leveren aan lokale of regionale initiatieven en aan goede doelen. Eén van die goede doelen is de Stichting Leergeld. Onlangs mochten we hen verblijden met een cheque ter waarde van 1000 euro.

GF doneert 1000 euro aan Stichting LeergeldNamens de Stichting Leergeld Noord Veluwe ontving de heer Henk van Kessel een cheque ter waarde van 1000 euro uit handen van Edwin Sonneveld, directeur van Georg Fischer Waga N.V.

  

Stichting Leergeld Noord Veluwe

De stichting Leergeld Noord Veluwe is er om kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben een steuntje in de rug te geven. Het gaat om kinderen die door de financiële situatie thuis niet naar een sportclub kunnen, niet mee kunnen op een excursie, niet genoeg geld hebben voor een computer, een fiets, enz. Zij kunnen een beroep doen op Leergeld. De stichting vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen meedoen. Want nú meedoen is straks meetellen.

Afhankelijk van giften

Leergeld Noord Veluwe werkt in Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe. Leergeld wordt wel ondersteund door gemeenten, maar moet in principe zelf geld bij elkaar zien te sprokkelen. Daarom is Leergeld heel blij met deze gift van Georg Fischer. Namens de stichting ontving de heer Henk van Kessel een cheque ter waarde van 1000 euro uit handen van Edwin Sonneveld, directeur van Georg Fischer Waga N.V.

Kijk voor meer informatie op de website www.leergeldnoordveluwe.nl

Meer weten?

Wilt u meer weten over MVO? Dan verwijzen wij u graag naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op onze website.

Terug