FM approval op PE100

12-jun-2014 8:45

GF Piping Systems heeft onlangs FM approval op haar PE100 leidingsysteem mogen ontvangen.

Bijzonder goed getest

FM approval is wereldwijd erkend als het aankomt op het verzekeren van waardevolle eigendommen. FM staat voor Factory Mutual, dat is afgeleid van Factory Mutual Research Corporation, een bedrijf dat (verzekerings)risico’s in kaart brengt. Voor minimaal risico heeft het bedrijf een reeks testen ontworpen waaraan producten moeten voldoen. Het PE100 leidingsysteem van GF Piping Systems heeft ruimschoots alle tests doorstaan die nodig zijn om het ‘FM approval’ te verkrijgen.

Gunstige verzekeringspremie

Hebt u te maken met brandblusinstallaties in grote publieke gebouwen of bouwprojecten op belangrijke en ‘gevoelige’ locaties? Dan zal men u vroeg of laat vragen naar FM approval. Door FM approved producten te gebruiken kunt u passende verzekeringen tegen gunstige tarieven afsluiten. En dat is vandaag de dag toch heel wat waard! Dus… wie zuinig is op zijn eigendommen en op zijn geld, kiest PE100 leidingsystemen van GF Piping Systems. 

Overzichtelijke brochure

Hieronder vindt u onze brochure met daarin een handig overzicht welke van onze PE100 producten FM approval genieten.

Tested beyond approval

Mocht u nog vragen hebben over deze of andere Georg Fischer producten die voor u interessant zijn, aarzel dan niet contact op te nemen. Wij komen graag bij u om samen met u te bespreken waar kansen en mogelijkheden liggen voor een veilig kunststof leidingsysteem.

Terug