Energietransitie betekent investeren en innoveren!

21-mrt-2019 8:00

Op 11 april staan wij als congressponsor op het NVTG Voorjaarscongres. De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) bestaat uit leden die werkzaam zijn bij zorginstellingen, maar telt ook veel leden bij adviseurs, aannemers, installateurs en toeleveranciers die actief zijn in de gezondheidszorg. Dit maakt het voorjaarscongres een fantastisch platform voor het aansterken en uitbreiden van uw persoonlijk netwerk en het ontmoeten van vakgenoten en professionals in de zorgsector.

Op het voorjaarscongres sluiten wij aan op het thema: "Energietransitie betekent investeren en innoveren".

NVTG Voorjaarscongres

Hoe sluit GF aan op het thema?

Koelleidingsysteem COOL-FIT 2.0

Als toeleverancier zien wij een toenemende vraag naar een beter en reguleerbaar binnenklimaat bij zorginstellingen. Deze klimaatinstallaties dienen daarbij wel duurzaam te zijn. Ons koelleidingsysteem COOL-FIT 2.0 voorkomt corrosie en condens, waardoor er weinig onderhoud nodig is en het systeem langer meegaat. Dit was bijvoorbeeld de hoofdreden voor een ziekenhuis in Amsterdam om de overstap te maken naar COOL-FIT 2.0. Dit leidingsysteem bespaart ook nog eens tot 30% meer energie ten opzichte van traditionele leidingsystemen en zorgt ervoor dat makkelijker kan worden voldaan aan de toenemende milieueisen door onder andere een lagere CO2 footprint. Het voorgeïsoleerde leidingsysteem wordt daarom ook veel toegepast bij bijvoorbeeld schaatsbanen, in koel- en vries-applicaties in de zuivelindustrie en bij datacenters.

Naast het koelleidingsysteem zijn ook uiteenlopende industriële applicaties, waaronder laboratoriumtoepassingen, relevant voor ziekenhuizen. Deze leidingsystemen voor bijvoorbeeld demiwater garanderen een minimaal TOC-gehalte waarmee een enorm hoge waterkwaliteit in WFI wordt bereikt.


Meer weten over COOL-FIT 2.0?


Waar kunt u ons vinden?

Op het NVTG Voorjaarscongres zullen wij aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt met een stand. Op deze stand kunt ons ontmoeten en zelf ondervinden hoe COOL-FIT 2.0 eruitziet en is meer informatie verkrijgbaar over industriële leidingsystemen. Het bezoeken van de stand zal uw ogen verder openen voor de mogelijkheden van kunststof ten opzichte van traditionele materialen. GF is te vinden op stand 39 en 40.


Kom langs op het NVTG Voorjaarscongres


Terug