Wist u dat al onze digitale prijslijsten 2017 van onze website zijn te downloaden?

8-mei-2017 8:00

Wanneer u inlogt in onze online productcatalogus vindt u de laatste prijsinformatie geldend vanaf 1 januari 2017. Ook kunt u hier alle beschikbare prijslijsten in pdf downloaden of ze online doorbladeren.

Prijslijsten, download ze allemaal

Prijslijsten online doorbladeren

De nieuwe digitale prijslijsten voor 2017 zijn inmiddels allemaal gereed. Wanneer u bent ingelogd in de beveiligde online productcatalogus ziet u bovenaan meteen al enkele previews van prijslijsten staan. Met de pijltjes links en rechts van het scherm navigeert u door het aanbod previews. Wanneer u een preview aanklikt, opent deze in een online bladercatalogus. Daar hebt u ook de mogelijkheid deze te downloaden.

Prijslijsten downloaden als pdf

Onder de previews van de prijslijsten vindt u een oranje knop Naar alle downloads. Wanneer u daarop klikt, ziet u een overzicht van alle prijslijsten van 2017 gesorteerd op marktsegment. Deze kunt u als bladercatalogus bekijken én als PDF downloaden.

Inloggen in de online productcatalogus

Om bij onze digitale prijsinformatie te komen, gaat u naar onze online productcatalogus en logt u in. Dit doet u door te klikken op de oranje knop inloggen links onderaan het menu. In het pop-up scherm dat verschijnt, voert u uw inloggegevens in. 

Nog geen toegang tot de productcatalogus?

Hebt u nog geen wachtwoord voor onze online productcatalogus? Dan kunt u zich eenmalig registreren. U ontvangt van ons een e-mail met login gegevens en een beknopte uitleg van onze beveiligde online productcatalogus met bruto prijzen.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug