De Koeling Tool Box; ter ondersteuning van al uw berekeningen voor COOL-FIT 2.0

16-apr-2018 8:00

Als het gaat over efficiëntie en duurzaamheid, speelt secundaire koeling een beslissende rol in industriële installaties. COOL-FIT is daarom speciaal ontworpen om toegevoegde waarde aan te bieden in het ontwerpen, construeren en functioneren van een secundaire koelkringloop. Het ontwerpen en construeren van deze leidingsystemen voor koeling vereist vele technische berekeningen. Ter ondersteuning van deze berekeningen biedt GF u nu de ‘Koeling Tool Box’ aan voor COOL-FIT 2.0.

De Koeling Tool Box; ter ondersteuning van al uw berekeningen voor  COOL-FIT 2.0

Calculeer leidingsparameters van uw koelsysteem met de Koeling Tool Box

Met de ‘Koeling Tool Box’ voor COOL-FIT 2.0, kunt u belangrijke ontwerpcriteria zoals drukverlies en temperatuurverlies berekenen en vergelijken. Ook is het mogelijk om onder andere de buisdimensionering, condensatie en installatietijden te berekenen. Zo kunt u gemakkelijk alle leidingparameters van uw koelsysteem calculeren!

Volledige toegang tot de calculatietool?

Om volledige toegang te krijgen voor deze calculatietool, is alleen een eenvoudige registratie vereist. Na uw registratie ontvangt u een link om toegang te krijgen tot de zip-bestanden die nodig zijn om het hulpprogramma op uw computer uit te voeren.

Download de bestanden en registreer u eenmalig

Een handreiking voor al uw koelleiding berekeningen

Met de Koeling Tool Box van GF, kunt u zelf belangrijke technische berekeningen maken voor uw koelinstallaties. Deze calculatietool is daarnaast ook voorbereid op nieuwe productinnovaties binnen de COOL-FIT familie gedurende 2018, dus niets staat u nog in de weg om in uw leidingsystemen GF materialen toe te passen!

Heeft u vragen over de Koeling Tool Box?

Paul_Zandbelt

Paul Zandbelt
Verkoopleider Building Technology
Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Nederland

  • Google Maps
  • +31 578 678 281
  • +31 653 576 451
  • +31 578 621 768
paul dot zandbelt #at# georgfischer dot com

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug