De nieuwe 9950 transmitter helpt u bij de automatisering van uw leidingsysteem!

11-jul-2019 9:45

De 9950 is een multifunctionele transmitter waarop meerdere sensoren tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Naast extra functies, zoals een alarm of een reinigingsschema, kunnen op de 9950 ook batch instellingen worden geprogrammeerd. Met de nieuwe 9950 transmitter kunt u dus eenvoudig uw processen automatisch laten uitvoeren en controleren, zonder omkijken. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nu niet?

Welke problemen lost de 9950 transmitter op?

De oude generatie transmitters was gelimiteerd in het verzenden van informatie naar uw systemen. Er kon namelijk maar één signaal worden gebruikt, waardoor er weinig mogelijkheden waren om de transmitter uit te breiden. Bij de nieuwe generatie in de vorm van de 9950 is dit opgelost. Deze transmitter biedt u meer mogelijkheden en dus extra gebruiksgemak.

Extra gebruiksgemak met de Modbus Module

Door de Modbus Module kunnen er meerdere (primaire en secundaire) metingen, statusberichten en andere informatiestromen van de transmitter naar uw netwerk worden verstuurd. Bovendien worden alle primaire en secundaire metingen van beide kanalen, de resultaten van logische functies en alle informatie die u nodig heeft via één kabel verstuurd. Dit komt doordat de Modbus Module een uniek signaal geeft voor aan elk apparaat of sensor, waardoor meerdere kabels niet nodig zijn.

Welke problemen lost de 9950 transmitter op?

Meer mogelijkheden met de Dual Channel Geleidbaarheid Module

De Geleidbaarheid Module biedt u meer uitbreidingsmogelijkheden, doordat er zowel twee ingangen beschikbaar zijn voor verschillende sensoren en ook twee verschillende output signalen. Zo kunt u bijvoorbeeld een druk- en flowsensor installeren en aparte alarmen voor de sensoren instellen. Bovendien is er een uitbreiding mogelijk naar vier output signalen, waardoor bijvoorbeeld twee alarmen en twee reinigingsmeldingen kunnen worden geïnstalleerd.

Meer flexibiliteit door nieuwe logische functies

De mogelijkheid voor logische functies zorgt voor meer flexibiliteit voor gebruikers die primaire en secundaire meetwaarden willen gebruiken. Zo kan bijvoorbeeld de doorstroomsnelheid op twee punten worden gemeten. Door het verschil tussen deze twee waardes te berekenen, kan de doorstroming in de gaten worden gehouden. Wanneer het verschil dan onder (of boven) een bepaalde parameter komt, dan gaat er een alarm af.

Kortom, de nieuwe transmitter biedt heel veel extra mogelijkheden wat uw leven eenvoudiger maakt. Bovendien kan de 9950 volledig naar uw wensen worden geconfigureerd. Zo is de transmitter direct afgestemd op uw behoeftes. Dat wilt u toch ook?Marc_Thielsch

Marc Thielsch
Marktsegment Manager Micro Electronics & Life Science / Account Manager
Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Nederland

marc dot thielsch #at# georgfischer dot com
Terug