Dankzij een verzegelsticker ziet u in één oogopslag of een membraanafsluiter nog in fabrieksstaat verkeert

31-okt-2017 8:00

Onze pneumatische membraanafsluiter type 025 wordt vanaf nu geleverd met een verzegelsticker. Met deze sticker kunt u zien of uw membraanafsluiter nog in oorspronkelijke fabrieksstaat verkeert, of dat deze al eens open is geweest voor onderhoud. Wij houden namelijk van duidelijkheid! U toch ook?

Dankzij een verzegelsticker ziet u in één oogopslag of een membraanafsluiter nog in fabrieksstaat verkeert

Verzegelsticker op membraanafsluiters en drukregelventielen

Na de 5-serie membraanafsluiters, de DIASTAR reeks en drukregelventielen, zijn nu ook onze pneumatische membraanafsluiters type 025 voorzien van een verzegelsticker. Op al onze pneumatische, handbediende membraanafsluiters en drukregelventielen (met uitzondering van type 317) waarborgen wij nu dus zichtbaar de kwaliteit.

Een verzegelsticker als garantie voor kwaliteit

De verzegelsticker is een garantie dat de membraanafsluiter nog in originele fabrieksstaat verkeert. Is de verzegelsticker nog niet verbroken? Dan is de afsluiter nog niet open geweest voor onderhoud en garanderen wij de kwaliteit. 

Toegang tot alle informatie over membraanafsluiters

De verzegelsticker met de tekst QC passed (Quality Control passed) vindt u altijd aan de voorzijde van de afsluiter. U hoeft er dus niet naar te zoeken. Bovendien, als u de QR-code op de sticker met uw smartphone scant, heeft u ook nog eens toegang tot allerlei informatie van onze membraanafsluiters, zoals brochures, video’s en servicedocumentatie. Als dat niet duidelijk is?!


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug