COOL-FIT 2.0, we raken er niet over uitgepraat op www.cool-fit.nl

31-okt-2017 8:00

Weet u het nog? Wij introduceerden in april een uniek voorgeïsoleerd leidingsysteem voor klimaatapplicaties: COOL-FIT 2.0. Een revolutionair nieuw systeem, waar we maar niet over uitgepraat raken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want op www.cool-fit.nl vindt u alles wat wij erover willen vertellen overzichtelijk in één oogopslag terug.

COOL-FIT 2.0, we raken er niet over uitgepraat op www.cool-fit.nl

COOL-FIT 2.0 in beeld

Op de speciale webpagina www.cool-fit.nl vindt u allerlei informatie over dit revolutionaire leidingsysteem, waaronder diverse video’s. U vindt er niet alleen een animatievideo over wat COOL-FIT 2.0 precies is, u vindt er ook video’s die laten zien hoe snel en eenvoudig u het systeem verbindt.

COOL-FIT 2.0 als naslagwerk

Op www.cool-fit.nl treft u eveneens COOL-FIT 2.0 documentatie aan. De brochure en een programmaoverzicht kunt u online bekijken en als naslagwerk downloaden naar uw pc.

COOL-FIT 2.0 voordelen

30% minder energieverlies, 50% sneller te installeren dan metalen systemen, 100% condens- en corrosievrij! Dat zijn de grootste voordelen van COOL-FIT 2.0. Op de speciale webpagina www.cool-fit.nl leggen wij u per doelgroep uit wat álle voordelen zijn van dit nieuwe voorgeïsoleerde leidingsysteem voor klimaatapplicaties in gebouwen. 

COOL-FIT 2.0 in de media

Bent u nog niet overtuigd? Op www.cool-fit.nl leest u wat er over COOL-FIT 2.0 in de media is geschreven. U kunt er artikelen downloaden die in gedrukte media zijn gepubliceerd en u vindt er een link naar diverse online verschenen artikelen.

COOL-FIT 2.0 met eigen ogen zien?

Bent u nog niet overtuigd? Op www.cool-fit.nl leest u wat er over COOL-FIT 2.0 in de media is geschreven. U kunt er artikelen downloaden die in gedrukte media zijn gepubliceerd en u vindt er een link naar diverse online verschenen artikelen.Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug