Back to school met GF

28-apr-2016 9:00

Soms is het goed om na jaren van praktijk weer even terug te gaan naar de theorie. Daarom organiseren wij speciaal voor al onze relaties twee keer per jaar Kennisdagen. Tijdens deze Kennisdagen krijgt u de theorie die u misschien wel ‘een beetje vergeten was’ en de theorie op basis van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het is tijd om terug naar de schoolbanken te gaan.

Wij organiseren twee keer per jaar Kennisdagen, speciaal voor onze relaties

  

Een elektrolasverbinding volgens de NTA8828

Hoe lang is het geleden dat u leerde hoe een juiste elektrolasverbinding gemaakt moet worden? Hebt u die kennis nog helemaal paraat? Of hebt u dit al zo vaak gedaan dat u dit feitelijk doet op gevoel en ervaring? Omdat richtlijnen in de loop der jaren regelmatig veranderen, kan een opfriscursus op zijn tijd geen kwaad. Tijdens onze Kennisdag ‘Lassen van ondergrondse leidingsystemen’ nemen we de laatste ontwikkelingen met u door. Bijvoorbeeld de laatste Nederlandse Technische Afspraak voor elektrolassen, die per 1 september 2016 ingaat.

Kent u de nieuwe manier van PVC lijmen?

Weet u al hoe u moet lijmen met onze nieuwe Tangit DTX en RAPID lijmen? Deze lijmen maken sneller werken mogelijk, zijn veiliger voor de installateur en daardoor beter bruikbaar in de dagelijkse praktijk. U kunt het zelf ervaren tijdens de Kennisdag ‘Lijmen van industriële leidingsystemen’ op 3 juni a.s. Gedurende één ochtend behandelen we de algemene kenmerken van kunststof, het maken van een juiste lijmverbinding en na de theorie gaat u zelf met deze nieuwe lijmen een lijmverbinding maken. U zult merken dat ook hier de kennis misschien een beetje is weggezakt. Geen nood, daar zijn de Kennisdagen juist voor bedoeld!

Nog meer kennis(dagen)

Maar bovenstaande zijn slechts enkele van de vele Kennisdagen die wij aanbieden. Kijk op onze website voor het complete aanbod of vraag een Kennisdagenboekje aan via: 0578 678222 of nl.ps@georgfischer.com.

Kijk hier voor een overzicht Kennisdagen

Graag tot ziens in juni!

Terug