Aqua Nederland 2018: ontdek onze primeur op het gebied van lasmachines

5-mrt-2018 8:00

Ook dit jaar is Georg Fischer N.V. weer vertegenwoordigd op de Aqua Nederland Vakbeurs met een eigen stand. Onze stand is in tweeën gedeeld met een gedeelte voor ondergrondse leidingsystemen en één voor industriele leidingsystemen. U vindt ons op de grens van de Aqua Nederland Vakbeurs en de Rioleringsvakdagen op stand G113.

Aqua Nederland 2018: ontdek onze primeur op het gebied van lasmachines

Ondergrondse leidingsystemen op de Aqua Nederland vakbeurs

Dit jaar belichten wij specifiek een aantal producten voor u, zoals de iJOINT, het MULTI/JOINT® 3000 Plus programma en de ELGEF Plus elektrolasfittingen. Deze producten zijn perfecte oplossingen voor zowel nieuwe installaties als renovaties en uitbreidingen van bestaande waterleidingsystemen. Ook onze lichtgewicht, kwalitatieve MSA elektrolasmachines zullen niet ontbreken! U kunt bij ons de MSA 4.1 elektrolasmachine zien, de elektrolasmachine waarbij traceerbaarheid volledig is geïntegreerd. Het gehele lasproces wordt gedocumenteerd en opgeslagen waarna u het volledige protocol op uw eigen computer of in print kunt terugvinden. U kunt zelfs u eigen foto’s en video’s toevoegen. Deze en alle andere eigenschappen van de MSA 4.1 maken dat u een snelle, veilige, betrouwbare en kwalitatieve verbinding kunt maken!

Industriële leidingsystemen op de Aqua Nederland vakbeurs

Naast een overzicht van ons meet- en regelprogramma in combinatie met automatische afsluiters, laten wij u ook de UNI-Coupling zien. Met deze flexibele, roestvrijstalen koppelingen kunt u leidingbeschadigingen snel en gemakkelijk repareren. De speciale groeven in het rubber en de wigvormige structuur, zorgen voor een progressieve afdichting. Hierdoor is de UNI-Coupling gegarandeerd lekdicht! Op de stand zullen wij u de d2800 mm laten zien!

Marktintroductie: Infrarood lasmachine IR-110A

Op de beurs kunt u onze primeur vinden: de nieuwe generatie Infraroodlasmachine die volledig automatisch een IR-lasverbinding kan maken, de IR-110A. Hiermee krijgt u een “Peace of Mind”, want deze machine garandeert de hoogste laskwaliteit!

Bezoek GF op stand G113

Bezoekt u dus de Aqua Nederland óf de Rioleringsvakdagen van 13 t/m 15 maart? Vergeet dan niet een kijkje bij ons te nemen. U bent van harte welkom op stand G113


Wilt u de Aqua Nederland bezoeken?

  • Kijk bij Aqua Nederland in ons beursoverzicht voor meer informatie

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug