Snel en veilig lijmen met Tangit RAPID. De eerste oplosmiddelenvrije PVC lijm die vier keer sneller uithardt.

7-mrt-2016 9:00

Na 50 jaar PVC lijm mét oplosmiddelen in ons assortiment te hebben gehad, zorgen wij nu voor een nieuw tijdperk in PVC lijm. Want na jaren van onderzoek is het gelukt een PVC lijm te ontwikkelen die volledig oplosmiddelenvrij is! Daarnaast biedt deze lijm veel extra voordelen in de verwerking. Wat denkt u bijvoorbeeld van maar liefst vier keer sneller uitharden? Als dat niet revolutionair is!

Tangit RAPID

  

Snel

Tangit Rapid kent een uithardingstijd die vier keer sneller is dan voorheen. De leiding is hierdoor veel eerder in gebruik te nemen. In plaats van één bar per uur uithardingstijd, is vier bar per uur nu de nieuwe werkelijkheid. Dat is een stuk sneller! Tangit Rapid is hiermee ideaal voor reparaties.

Veilig

Een PVC lijm die volledig vrij is van oplosmiddelen, die bestond nog niet. Omdat er bij Tangit Rapid geen uitdampreactie meer plaatsvindt maar een chemische reactie, is inademing van schadelijke stoffen niet meer aan de orde. Dit betekent veiliger en gezonder werken.

Eenvoudig

Bovendien is de open tijd van de lijm twee keer langer. Dit betekent dat u meer tijd hebt om de lijm aan te brengen en grotere maten niet meer met zijn tweeën hoeft te lijmen. Daarnaast heeft de lijm ook nog een hogere viscositeit. De lijm is daardoor eenvoudiger te verwerken waardoor u niet alleen schoner kunt werken maar ook minder lijm verspilt. PVC lijmen wordt hierdoor echt een peulenschil.

Revolutionair

Dat met onze nieuwste Tangit Rapid lijm een nieuw tijdperk in PVC lijm is aangebroken, hoeven wij u dus niet nader uit te leggen. Immers, deze revolutionaire PVC lijm heeft nogal wat voordelen. Rest ons alleen nog te zeggen: “ervaar het zelf eens”. Want met Tangit Rapid wordt PVC lijmen wel heel snel, veilig én eenvoudig!

  • Neem contact met ons op voor meer informatie!
Terug