In 3 stappen de juiste lasparameters voor de perfecte las

15-nov-2018 8:00

Houdt u ook van overzicht en gemak? Wij wel! Daarom hebben wij nu voor alle handbediende stomplasmachines de SmarTable app. Een app waarmee u in 3 stappen alle juiste lasparameters voorgeschoteld krijgt voor uw stomplasmachine. Een goed recept voor de perfecte las!

SmarTable app voor stomplasmachines

Een compleet overzicht in no time

Met de SmarTable app hebt u in no time een compleet overzicht van de benodigde lasparameters voor alle ECOS/TOP/GF stomplasmachines tot en met d1600 mm. Dit gaat in drie eenvoudige stappen:

  1. Vul enkele gegevens in zoals het model van uw lasmachine en de SDR klasse
  2. Vul vervolgens de juiste druk in
  3. Klik op het 'play symbool' en u krijgt een overzicht van alle benodigde lasparameters

Altijd de juiste lasparameters op zak met de SmarTable app

Met de SmarTable app hebt u een slim alternatief in handen. Waar het voorheen nodig was om de juiste gegevens op te zoeken in de gebruikershandleiding, wordt u nu door de selectiecriteria heen geleid via de app. Zo is er geen kans op het selecteren van de verkeerde waardes en verliest u geen tijd met het opzoeken van de juiste pagina. Daarnaast slaat de app de laatst ingevoerde gegevens op. Makkelijk, als u met dezelfde gegevens meerdere keren wilt lassen. Nóg gemakkelijker is dat u de SmarTable app overal mee naartoe kunt nemen. Zo heeft u altijd de juist lasparameters op zak.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug