Installatie Vakbeurs

InstallatieVakbeurs_logo_nieuw__vanaf_2018

Datum: 14-mei-2019 - 16-mei-2019

Locatie: Evenementenhal, Gorinchem


www.evenementenhal.nl

Waar vindt u GF op de Installatie Vakbeurs?

Op 14 tot en met 16 mei 2019 vind de Installatie Vakbeurs in Gorinchem plaats. Een nieuw platform voor dé gecombineerde beurs voor installatietechniek én elektrotechniek. Op de beurs komen installatieprofessionals uit alle onderdelen van de branche samen. Van klimaat tot aan elektro. Op de vakbeurs worden de twee krachten gebundeld en staat De Installateur van de Toekomst centraal! Want de ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche volgen elkaar in een rap tempo op. Ook de rol van de installateur is aan het veranderen. Daarom delen wij graag onze kennis op stand H. 127. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Hoe bereidt u zich voor op de toekomst?

Tijdens deze dagen duikt u in de toekomst van uw vakgebied. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe gaat u zich hierop voorbereiden? 
De Installateur van de Toekomst beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s: Efficiënt werkenDuurzaamheid en ​Digitalisering.

Daarnaast is dit dé beurs om nieuwe contacten op te doen in de branche in Nederland. Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo kun je tijdens deze dagen bestaande relaties versterken en op een ongedwongen manier nieuwe relaties ontmoeten.

Wij laten u graag zien wat COOL-FIT voor u kan betekenen!

stand hal
H.127  n.v.t.

Openingstijden Installatie Vakbeurs

dag datum tijd
dinsdag 14 mei 13:00 - 21:00 uur
woensdag 15 mei 13:00 - 21:00 uur
donderdag 16 mei 13:00 - 21:00 uur

Komt u ons bezoeken op de Installatie Vakbeurs?

Terug