Op 2 februari bestond de MULTI/JOINT® officieel 25 jaar. Een mooie gelegenheid om even stil te staan bij het feit dat wij na al die tijd nog steeds technologisch marktleider zijn.

13-mrt-2015 9:00

Dat de MULTI/JOINT® een kwaliteitsproduct is, werd onlangs weer bewezen toen in Apeldoorn een aantal oude water- en gasleidingen werd vervangen. Deze leidingen, die al ruim 20 jaar in de bodem zaten, waren verbonden met MULTI/JOINT® 2000 koppelingen. Na ruim 20 jaar zagen de koppelingen er nog uit als nieuw! Dankzij de kwaliteit van materialen was de MULTI/JOINT® getest op een levensduur van 50 jaar. Hier ligt nu het bewijs van wat we toen beloofden. Dat moet u toch een gerust gevoel geven.

MULTI/JOINT® 2000 koppelingen in Apeldoorn na ruim 20 jaar nog steeds als nieuw

MULTI/JOINT® was revolutionair

Toen de MULTI/JOINT® koppeling in 1990 geïntroduceerd werd, was deze revolutionair. Eén gietijzeren koppeling om alle verschillende buismaterialen van dezelfde nominale binnendiameter te koppelen. Dat was uniek! Het bleek het begin van een succesverhaal.

MULTI/JOINT® nog steeds ‘bij de tijd’

Door innovatie gedreven is de MULTI/JOINT® sindsdien voortdurend doorontwikkeld. Inmiddels is er een derde generatie. Mede daardoor is de MULTI/JOINT® ook vandaag de dag nog ‘bij de tijd’ en wordt de MULTI/JOINT® nog steeds in grote aantallen wereldwijd naar volle tevredenheid ingezet. Want, zoals u ook bij die koppelingen in Apeldoorn kunt zien, is de MULTI/JOINT® kwaliteit die zich bewijst!

Mede dankzij u 25 jaar MULTI/JOINT®. Bedankt!

Dat we trots zijn op zo’n succesvol en origineel product, moge duidelijk zijn. Daarom hebben we in Nederland vorige maand jubileumkranten bezorgd bij diverse relaties. Ook voor u is er een Engelstalige jubileumkrant beschikbaar. U kunt deze hier downloaden, of een papieren exemplaar opvragen. Wij sturen u deze dan graag per post toe.

Jubileumkrant 25 jaar MULTI/JOINT®

Terug